reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

madziu i ja dziekuje za wyczerpujace opisanie problemu dotyczacego i mnie. Rowniez w III trym zwroce uwage na blizne po cc tym bardziej ze mam odgornie zapowiedziana cc przez lekarza co 5 lat temu cial mnie

Ostatnia edycja:
reklama
Czy ktoras z Was probowala przepisu na zielone smoothie co kiedys podawalam? Z avokado? Wlasnie pije jest mega zdrowe i pyszne :) a co najlepsze w tym ze moja corka tez lubi :)

Czarna - ja nie pamietam tego przepisu, powtorzysz go?

Magda_Singh a mozesz napisac dlaczego masz odgorna cc?

A mi znow rzygac sie chce... :(

Ostatnia edycja:
Cześć Margo!
Cieszę się, że jesteśmy już dwie :D . Jako, ze jesteś już w tej kwestii doświadczona zadam kilka pytań - czy pokazywałaś synkowi wcześniej przedszkole czy po prostu 1 września go tam zaprowadziłaś po raz pierwszy? Czy długo płakał (jeśli w ogóle) przy rozstawaniu się z tobą? No i w ogóle czy jakoś specjalnie przygotowywałaś malucha?
pozdrawiam serdecznie
mela

Wąska miednica

Czarna Ja równiez nie pamietam, ac hetnie bym wyprobowala - moz dasz na watek jedzeniowy, wtedy sie nie zgubi:-)
Równiez czuje sie nie ciazowy i na iatek czekam jak na szpilkach - juz nawet dzisiaj do mamy mowilam ze chcialabym zeby byla sroda:happy:, bo tak nie moge sie doczekac zobaczenia fasoleczki. czy wszystko z nia wporzadku. jestem jak najlepszej mysli, ale i tak ten strach jest :confused:
W pierwszej ciazy przytylam 13,5 kg i jadla codziennie lody. tak za mna wtedy chodzily :-p jednak teraz waze mniej niz przed ciaza, bo moja Nika tak mnie wysssssala:-D
Madzi dziekuje za ten opis o bliznie. Napewno na wizycie zapytam jak to bedzie, bo w sumie u mnie bedzie 1,5 roku pzrerwy miedzy jedna cc a druga:happy:

Cypryda mam wąska miednice. Pozatym pierwszy poród bez akcji żadnej. Oxy skurcze byly, oxy odlaczali skurcze ustawaly. Po 12h od prZebicia pęcheRza płodowego 2cm rozwarcia i stalo w miejscu. Pozatym córka 4500 i 60 cm

Ostatnia edycja:
witam laseczki:)
przepraszam ale Was nie nadrobie,caly dzien siedziałam w kuchni gotowałam sprzatałam robilam sałatki bo robimy jutro meza urodzinko-imieninki,dobrze ze mama mi pomogla bo nie wiem czy bym sobie poradziła. jestem tak padnieta ze chyba zasne na klawiaturze:-(
Jedyna fajna sytuacja dzisiaj to,ze powiedzieliśmy Ami o dzidzi to teraz przychodzi i mowi moge poglaskac siostrzyczke mowie a jak braciszek nie mamo to siostrzyczka mowie Ci...;-)albo musze z Nią porozmawiać i mowi co jadla jaka bajke ogladala albo :predko predko po doktora bo kocica bardzo chora...:-Dpo prostu super uczucie,tylko meczace pytania kiedy wyjdzie czemu spi,a ktoredy ona wyjdzie mowie przez pepek a ona a jak i w kółko:-p

a co do brzuszka to i mi juz urósł;-)kolezanka sie mnie dzis zapytała czy w ciazy jestem jak mowie ze nie a ona przeciez widze:tak:

lece kąpać Marną dobrej Nocki i przyjemnej NIedzieli!!!

reklama
dziewczyny, jak miałam cesarkę 3,5 roku temu , to jest to wskazanie do następnej?

To już zależy od lekarza.
Mój powiedział że namawiają do normalnego ale jako że pierwsza byłą cc to masz wybór.
Koleżanka syna ur przez cc 5 lat temu. Rok temu zdecydowała się na normalny jednak w ostatniej chwili już w szpitalu powiedziała że chce cc.

Do góry