reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
a to takie zwykle np w platkach?
Nie...w calosci ja gryze
Witajcie :-) ledwo znalazłam chwilke aby podczytać co u was bo odpoczywamy z mężem za miastem :-)na szczęście minęły mi ostre mdłości i byłam w stanie zjeść potrawy z grilla, mniam :-)
Jeśli chodzi o mnie to również nie biorę jeszcze żadnych witamin, jedynie folik. W czwartek mam kolejna wizytę więc podpytam kiedy powinnam włączyć coś innego... A w poniedziałek idę porobić wszystkie zlecone badania. Eh.. Już drugi dzień boli mnie ostro brzuch, ale myślę że to kwestia zaparcia :/
Jeśli chodzi o mnie to również nie biorę jeszcze żadnych witamin, jedynie folik. W czwartek mam kolejna wizytę więc podpytam kiedy powinnam włączyć coś innego... A w poniedziałek idę porobić wszystkie zlecone badania. Eh.. Już drugi dzień boli mnie ostro brzuch, ale myślę że to kwestia zaparcia :/
Nie mam w domu migdalow musze uzupelnic zapasy...
No i przytulalam sie z kibelkiem... ale za to lepiej sie czuje.
Ja w 1 ciazy przytylam lacznie kilka kg (bo pierwsze spadlo kg a potem nadrobilam) ale zaczynalam z waga ok 90 kg. Po powrocie ze szpitala wazylam mniej niz przed zajsciem w ciaze. Jednak przez 6 lat doszlam do setki, czuje, ze znow spadl mi z kg moze dwa bo nie moge jesc, jednak mam nadzieje, ze znow skonczy sie na kilku kg do przodu, bo przy mojej wadze to i tak masakra na porodowce...
No i przytulalam sie z kibelkiem... ale za to lepiej sie czuje.
Ja w 1 ciazy przytylam lacznie kilka kg (bo pierwsze spadlo kg a potem nadrobilam) ale zaczynalam z waga ok 90 kg. Po powrocie ze szpitala wazylam mniej niz przed zajsciem w ciaze. Jednak przez 6 lat doszlam do setki, czuje, ze znow spadl mi z kg moze dwa bo nie moge jesc, jednak mam nadzieje, ze znow skonczy sie na kilku kg do przodu, bo przy mojej wadze to i tak masakra na porodowce...
Ostatnia edycja:
Magda Singh
Fanka BB :)
W moich witaminach doppelherza mama jest napisane
Zaleca się stosowanie od miesiąca przed planowaną ciążą, do zakończenia karmienia piersią. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Ja tam nie mam zaufania. Nie wiem co by bylo napisane i tak nie wezme...
kontra -to z tego co piszesz, to zrozumiałam, ze lepiej nie brać witamin tylko dobrze się odżywiać
ulenka - ja tobie naprawdę współczuję złego samopoczucia i tych mdłości. JA wczoraj się gorzej czułam, aż do późnego popołudnia mnie mdliło. Najgorzej jak mdli i jest się głodnym...Ale dziś jest ok.
Mi właśnie teście też synka zabrali - do jutra! Mąż do wieczora w pracy :/ I też nie wiem co z sobą zrobić, heh...
Hmm... ciekawe czy mój gin będzie mi sprawdzał bliznę po cc. A na czym dokładnie to monitorowanie polega?
witaj Amisia Gratuluję i życzę spokojnej ciąży.
ulenka - ja tobie naprawdę współczuję złego samopoczucia i tych mdłości. JA wczoraj się gorzej czułam, aż do późnego popołudnia mnie mdliło. Najgorzej jak mdli i jest się głodnym...Ale dziś jest ok.
Mi właśnie teście też synka zabrali - do jutra! Mąż do wieczora w pracy :/ I też nie wiem co z sobą zrobić, heh...
Hmm... ciekawe czy mój gin będzie mi sprawdzał bliznę po cc. A na czym dokładnie to monitorowanie polega?
witaj Amisia Gratuluję i życzę spokojnej ciąży.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Cypryda a jakie znaczenie ma waga na porodowce? ja w dniu porodu wazylam 96kg. Teraz waże 76/77 to pewnie do setki dolece albo i nawet przelece:-)
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Estranea ja tez po cesarce jestem i czasem mnie blizna ciągnie,tez jestem ciekawa czy lek sie tym zainteresuje jak jej o tym pow.
A mi mąż przed chwilą dzwonil ,że wraca do domku hurrraaaa
A mi mąż przed chwilą dzwonil ,że wraca do domku hurrraaaa
reklama
A taka, ze szkoda mi bylo personelu medycznego jak musieli mnie przenosic po cc z jednego lozka na inne, oraz to, ze wazac tyle i majac rozmiary slonika mam mniejsze pole manewru pod prysznicem hihi innych negatywow nie zauwazylam