reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

W moich witaminach doppelherza mama jest napisane

Zaleca się stosowanie od miesiąca przed planowaną ciążą, do zakończenia karmienia piersią. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.

reklama
Witajcie :-) ledwo znalazłam chwilke aby podczytać co u was bo odpoczywamy z mężem za miastem :-)na szczęście minęły mi ostre mdłości i byłam w stanie zjeść potrawy z grilla, mniam :-)
Jeśli chodzi o mnie to również nie biorę jeszcze żadnych witamin, jedynie folik. W czwartek mam kolejna wizytę więc podpytam kiedy powinnam włączyć coś innego... A w poniedziałek idę porobić wszystkie zlecone badania. Eh.. Już drugi dzień boli mnie ostro brzuch, ale myślę że to kwestia zaparcia :/

Nie mam w domu migdalow :( musze uzupelnic zapasy...

No i przytulalam sie z kibelkiem... ale za to lepiej sie czuje.

Ja w 1 ciazy przytylam lacznie kilka kg (bo pierwsze spadlo kg a potem nadrobilam) ale zaczynalam z waga ok 90 kg. Po powrocie ze szpitala wazylam mniej niz przed zajsciem w ciaze. Jednak przez 6 lat doszlam do setki, czuje, ze znow spadl mi z kg moze dwa bo nie moge jesc, jednak mam nadzieje, ze znow skonczy sie na kilku kg do przodu, bo przy mojej wadze to i tak masakra na porodowce... :D

Ostatnia edycja:
kontra -to z tego co piszesz, to zrozumiałam, ze lepiej nie brać witamin tylko dobrze się odżywiać :)

ulenka - ja tobie naprawdę współczuję złego samopoczucia i tych mdłości. JA wczoraj się gorzej czułam, aż do późnego popołudnia mnie mdliło. Najgorzej jak mdli i jest się głodnym...Ale dziś jest ok.
Mi właśnie teście też synka zabrali - do jutra! Mąż do wieczora w pracy :/ I też nie wiem co z sobą zrobić, heh...

Hmm... ciekawe czy mój gin będzie mi sprawdzał bliznę po cc. A na czym dokładnie to monitorowanie polega?

witaj Amisia :) Gratuluję i życzę spokojnej ciąży.

Ja tez nie mam zaufania do lekarstw, szczegolnie, ze dwa razy lekarze przepisali dla mojego misia cos co potem inny lekarz kategorycznie zabronil dawac.

Cypryda a jakie znaczenie ma waga na porodowce? ja w dniu porodu wazylam 96kg. Teraz waże 76/77 to pewnie do setki dolece albo i nawet przelece:-)

Estranea ja tez po cesarce jestem i czasem mnie blizna ciągnie,tez jestem ciekawa czy lek sie tym zainteresuje jak jej o tym pow.

A mi mąż przed chwilą dzwonil ,że wraca do domku hurrraaaa :-D:-D:-D

reklama
A taka, ze szkoda mi bylo personelu medycznego jak musieli mnie przenosic po cc z jednego lozka na inne, oraz to, ze wazac tyle i majac rozmiary slonika mam mniejsze pole manewru pod prysznicem hihi :) innych negatywow nie zauwazylam :D

Do góry