reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

ja musze co 2 godz jeść bo inaczej jeszcze gorzej się czuję. ale wlasnie sobie uswiadomilam ze nic konkretnego nie jem tylko jakies zapychacze (bo na konkrety nie mam apetytu i mnie odpychają),jem np. słomki ptysiowe,krakersy i pije mnostwo wody bo wciaz pic sie chce. chyba skibe chleba z zoltym serem sobie zaraz zjem,zobacze moze wepchne w siebie.

Niedlugo przejdzie ci. Ja tez tak mialam. Doslownie co 2h szukalam cos do jedzenia. Na szczescie fasolka opanowala sie i od kilku dni nie mam napadow glodu. Jem 4x dziennie ale male ilosci.

reklama
Magda no mam nadzieje,ze szybko przejdzie.
najbardziej sie boje porankow. juz na sama mysl o rannej pobudce mi nie dobrze.

ulenka- ja mam identycznie, czuję głód, a jak idę do lodwki , to na co nie spojrze to jest mi niedobrze, jedynie co przełknę, to płatki śniadaniowe na mleku, tak samo miałam z Damianem. Śmiesznie, bo jak w ciąży nie byłam i chciałąm schudnąć, to jadłam na potęgę wszytsko i wkażdej ilości, a teraz najchętniej nie jadła bym nic, ale głodna jestem...

Anula
nie nie pierwsza, ja juz stara bywalczyli jestem usg-owa;-)
bylam juz 3 razy:zawstydzona/y:

magda
a Ty masz monitorowana blizne w usg? Czy chodzi o te blizne na skorze? Ja tez jestem po cc, coprawda tylko 1 nym

Ewelinja
ja tez mysle ze we wtorek bede miec badania krwi itd

Kontra
Ty nie bierzesz zadnym vitamin? Czy cos Ci gin pozwolil? A inne dziewczyny tez nie biora?

A propos jedzenia, ja w pierwszej ciazy tak duuuzo przytylam, ze teraz juz od poczatku panicznie boje sie za duzo jesc...

Kiraa na razie nikt mi blizny nie monitoruje, ale mam cichą nadzieję,że w tej ciąży będą, bo jednak po 3 cc boję się. Tak, chodzi o bliznę na skórze, ale także o stan macicy. W Pl już po I cc niektórzy lekarze to sprawdzają, ale ja w uk, więc tu wszystko inaczej:nerd:

Kiraa ja zadnych witamin nie biore,bez wiedzy lek sama sie nie zdecyduje.
a ile przytylas w 1ej ciazy bo ja na prawde duzo 24kg

Cześć dziewczyny trochę z wami zostanę termin mam na 28 grudnia. Trochę o mnie jestem po 3 nie udanych iui ostatnia była w marcu po nich 4 kwietnia miałam robiona hiserioskopie nieszczęście okazało się że wszystko w porządku@ miała przyjść 23 kwietnia czekałam i nic nawet bralam luteine ale nie przyszła w poniedziałek zrobiłam test i co dwie kreseczki potem drugi i znowu to samo :) poszłam więc szybko do gin o on do mnie że jestem w ciąży na 99% teraz biorę zastrzyki z heparyny bo mam aps,hashimoto, policystyczne jajniki kolejną wizytę mam 7 mam nadzieję że będzie wszystko ok. Trzymam za was wszystkie kciuki

Witaj Amisia :-) Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie:tak: No i rozgość się tutaj.

Ulenka ja w pierwszej ciąży przytyłam aż 33 kg:baffled: No i wlaczę z tym do dziś.

reklama
Cześć dziewczyny trochę z wami zostanę termin mam na 28 grudnia. Trochę o mnie jestem po 3 nie udanych iui ostatnia była w marcu po nich 4 kwietnia miałam robiona hiserioskopie nieszczęście okazało się że wszystko w porządku@ miała przyjść 23 kwietnia czekałam i nic nawet bralam luteine ale nie przyszła w poniedziałek zrobiłam test i co dwie kreseczki potem drugi i znowu to samo :) poszłam więc szybko do gin o on do mnie że jestem w ciąży na 99% teraz biorę zastrzyki z heparyny bo mam aps,hashimoto, policystyczne jajniki kolejną wizytę mam 7 mam nadzieję że będzie wszystko ok. Trzymam za was wszystkie kciuki

Witaj ponownie Amisia:-)

Do góry