reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
Witaj Amisia
Ja malo przytylam bo tylko 10kg jedzac to co chcialam
Ja malo przytylam bo tylko 10kg jedzac to co chcialam
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Magda myślę,że ciąża to nie czas na myślenie o kg. wiadomo wszystko w miare rozsadku ,ale zeby wage stawiac ponad wszystko to nie
ja w 1ej ciazy jadlam wszystko (jak juz moglam haha) na co mialam apetyt i w tej tez zamierzam
ja w 1ej ciazy jadlam wszystko (jak juz moglam haha) na co mialam apetyt i w tej tez zamierzam
Moj synus od rana przesiaduje u dziadkow, tylko co jakis czas zaglada czy jestem w ogole w naszym mieszkaniu, wiec sie obijam na maksa i czytam wlasnie sobie ksiazke pt Zlodziejka ksiazek
No i rzygac mi sie chce od kilku godzin...
Kiraa
Amisia
witaj, klujesz sie codziennie? Masz stwierdzona aps?
ulenka
przytylam ok 25 kg, ale wszystko zrzucilam, nawet teraz waze 4 kg mniej niz na poczatku poprzedniej ciazy...
Cala ciaze musialam sluchac opierniczu od gina ile to ja waze ;(
a mi gin powiedzial, ze mam brac witaminy.... Dlaczego????.. Dorzucil mi to duphastonu i luteiny jeszze silniejszy kw foliowy 5 mg 2xdz
no i jak Amisia mam zastrzyki
dziewczyny a mnie dla odmiany kluje szyjka..... Nie mocno, ale ja czuje...
witaj, klujesz sie codziennie? Masz stwierdzona aps?
ulenka
przytylam ok 25 kg, ale wszystko zrzucilam, nawet teraz waze 4 kg mniej niz na poczatku poprzedniej ciazy...
Cala ciaze musialam sluchac opierniczu od gina ile to ja waze ;(
a mi gin powiedzial, ze mam brac witaminy.... Dlaczego????.. Dorzucil mi to duphastonu i luteiny jeszze silniejszy kw foliowy 5 mg 2xdz
no i jak Amisia mam zastrzyki
dziewczyny a mnie dla odmiany kluje szyjka..... Nie mocno, ale ja czuje...
Ostatnia edycja:
Magda Singh
Moj synus od rana przesiaduje u dziadkow, tylko co jakis czas zaglada czy jestem w ogole w naszym mieszkaniu, wiec sie obijam na maksa i czytam wlasnie sobie ksiazke pt Zlodziejka ksiazek
Zjedz migdalow mi pomagaly w pierwszej ciazy i dzis pomogly przy mdlosciach
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ulenka ale ja właśnie nie jadłam jakoś strasznie dużo. Mój lekarz stwierdził,że organizm kumulował wszystko ponieważ wcześniej się sporo odchudzałam. Ja na prawdę tyłam w tempie strasznym i nawet karmienie piersią po porodzie nie pomogło zrzucić tej wagi. Po powrocie ze szpitala zeszło mi tylko 5kg z czego córka ważyła 3360g. To dopiero anomalia W 2 kolejnych już dużo mniej i też jakoś nie stosowałam szczególnej diety. Może trochę uważałam. W walce z kg pomogło mi wykrycie cukrzycy w 2012 roku i w ciągu 2 miesięcy spadło samo 15 kg.
ulenka7883
jak juz pow przytylam 24kg,jadlam to an co mialam ochote ale obżerać to sie nie obżerałam (od 5 mies musialam lezec i tak samo wyszlo:-))
w dniu porodu bylo juz 13kg mniej a jak wychodzilam ze szpitala to juz 16kg bylo mniej reszte szybko zgubilam,ale ze lubie jesc to pozniej i tak przybralam jak juz kiedys wspomnialam ODCHUDZAM SIE PO TO BY MÓC JEŚĆ bo to uwielbiam:-)
w dniu porodu bylo juz 13kg mniej a jak wychodzilam ze szpitala to juz 16kg bylo mniej reszte szybko zgubilam,ale ze lubie jesc to pozniej i tak przybralam jak juz kiedys wspomnialam ODCHUDZAM SIE PO TO BY MÓC JEŚĆ bo to uwielbiam:-)
reklama
ulenka7883
Zjedz migdalow mi pomagaly w pierwszej ciazy i dzis pomogly przy mdlosciach
a to takie zwykle np w platkach?