reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Kurcze napisalam caly post o ssaniu w zoladku i jedzeniu co dwie godziny i przepadlo wrrr...chyba nie bede pisac wiecej z tele

ja musze co 2 godz jeść bo inaczej jeszcze gorzej się czuję. ale wlasnie sobie uswiadomilam ze nic konkretnego nie jem tylko jakies zapychacze (bo na konkrety nie mam apetytu i mnie odpychają),jem np. słomki ptysiowe,krakersy i pije mnostwo wody bo wciaz pic sie chce. chyba skibe chleba z zoltym serem sobie zaraz zjem,zobacze moze wepchne w siebie.

reklama
Ja staram sie jesce duzo warzyw i owocow ale wiadomo ze to szybko przez kichy przelatuje wiec na sniadanie i obiad jem wiecej i bardziej konkretnie a miedzy posilkami podjadam owoce i orzechy itp.

Ja staram sie jesce duzo warzyw i owocow ale wiadomo ze to szybko przez kichy przelatuje wiec na sniadanie i obiad jem wiecej i bardziej konkretnie a miedzy posilkami podjadam owoce i orzechy itp.

jeju ja nie moge patrzec na owoce,warzywa . zauwazylam ze podchodzi mi tylko to co suche heh dziwne...

Niby nie powinno sie zmuszac do jedzenia tylko jesc to na co ma sie ochote ale dla dobra fasolki czasem trzeba...ja rano zmuszam sie do sniadania, mimo ze glodna jestem to nie mam na nic ochoty

Niby nie powinno sie zmuszac do jedzenia tylko jesc to na co ma sie ochote ale dla dobra fasolki czasem trzeba...ja rano zmuszam sie do sniadania, mimo ze glodna jestem to nie mam na nic ochoty

no wlasnie glodna jestem a jesc sie nie chce,dziwne uczucie. a jak zjesz to czujesz sie dobrze? bo ja nie:no:

Ulenka ja cie doskonale rozumiem ja tez czasami nie moge patrzec na owoce, generalnie to jadlabym tylko to co niezdrowe i slone np chipsy albo znow mam ochote tylko na slodkie ale nie jem zewzglendu na fasolke...zostaja mi tylko owoce he he

Mam mdlosci czasami nawet caly dzien ale mam je przed jaki i po jedzeniu...naszczescie jeszcze nie mialam bliskiego kontaktu z kibelkiem wiec wydaje mi sie ze i tak jest dobrze bo jakbym tak miala za kazdym razem leciec do kibelka to ja dziekuje...wspolczuje dziewczyna ktore tak maja

reklama
Mam mdlosci czasami nawet caly dzien ale mam je przed jaki i po jedzeniu...naszczescie jeszcze nie mialam bliskiego kontaktu z kibelkiem wiec wydaje mi sie ze i tak jest dobrze bo jakbym tak miala za kazdym razem leciec do kibelka to ja dziekuje...wspolczuje dziewczyna ktore tak maja

ja tak mialam w 1ej ciąży ale na szczescie moja gin przepisala mi czopki i nie meczylam sie dlugo z ta przykra dolegliwoscia.

Kurcze tescie zabrali mi synka na caly dzien,maz w pracy a mi sie bardzo nudzi i mi teskno do moich panow. w tv nic nie ma ciekawego,ksiazki tez zadnej do poczytania nie mam i co tu robic...hm juz nawet szperac w necie mi sie nie chce..

Do góry