reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
ulenka- ja tez mam w środę, na którą masz? ciekawe, czy zobaczymy serduszka :happy:

ja mam być ok 16tej,tak dokładnie nie wiem o której bo juz msc nie było i jestem taka wepchnięta hahamam przyjechac to mnie przyjmie,byle nie za wczesnie a że przyjmuje do 19tej to tak myśle ze 16sta będzie ok. no ciekawe czy cos uslyszymy...mam ogromna nadzieje ze tak bo inaczej to umre z nerwow

Witam!
sporo miałam do nadrobienie od wczoraj...

magda - to współczuję tych bóli. Ja puki co pierwszą ciążę miałam ok w sumie. Mam nadzieję że teraz też tak będzie. super, ze położna jest ok i że wizyta się udała.

ewelinka - niezły brzusio już masz :)

Dla mnie powyżej 3 dzieci to już jest jakiś wyczyn, a co dopiero takie rekordy jam mama290 przytoczyła.... masakra!

Anula - witaj i gratuluję!

Kirra, wianki - witajcie również i gratulacje!

kntra- - mi tez lekarz powiedział że wystarczy tylko folik. Ale w poprzedniej ciąży to jak dobrze kojarzę to brałam już od początku witaminy. Więc już sama nie wiem o co chodzi....

Tak opisujecie te sytuacje z dziećmi, imionami czy zaawansowaną ciążą, to po prostu włos na głowie się jeży... Ludzie są okropnie.

cypryda - to co opisujesz to jest masakra, zwłaszcza z lekarzami... to się po prostu w głowie nie mieści. A ile ty kobieto musisz mieć siły w sobie. Podziwiam. Fajnego masz synka :) taki pogodny :)

Ja to mam ogólnie problem z wyszukiwaniem imion. Lubię jak można imię zdrobnić, tak jak "Kuba", tylko szkoda że jest takie popularne... A mój mąż to prawie wszystkie neguje, bo mu się zwykle źle kojarzą albo nie podobają.

agrafka - nie bój się. Nieraz trzeba wziąć antybiotyk. a takie długie przeziębienie to też nic dobrego i też może zaszkodzić.

kira, anula - ja też mam wizytę we wtorek. Moją drugą z resztą.

Tak piszecie o tych wizytach, że aż się zaczynam stresować:baffled: Ja swojego okruszka zobaczę gdzieś za min 3 tygodnie, objawów jakiś szczególnych nie mam i póki co wychodziłam z założenia, że wszystko jest ok....

Agrafka, Uleńka- na pewno zobaczycie serduszka! Ja byłam w 6t5d i już pięknie migało na ekranie, niczym skrzydełko motylka.

Magda Singh- ale masz smaki :laugh2: Ja dzisiaj musiałam mieć na obiad ziemniaczki z sosem, taką miałam ochotę. Do tego były buraczki na ciepło mojej Mamy i rybka pieczona, mmm.

Magda z uk- na pewno jest wszystko w najlepszym porządku z maleństwem!

Estranea ginekolog wytlumaczylam mi to tak ze te witaminy syntetyczne wchaniaj sie w calosci czyli jezeli jest nadmiar jakiejs witaminy to nie jest ona wydalana przez organizm tylko odklada sie w narzadach dziecka co moze powodowac wady np serca itd.

reklama
Kurcze napisalam caly post o ssaniu w zoladku i jedzeniu co dwie godziny i przepadlo wrrr...chyba nie bede pisac wiecej z tele

Do góry