reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ok podziel sie informacja :) ja tez w srode mam wizyte zobacze co moja na to :) wlasnie zamowilam dha z alg bo strasza tym olowiem ... No i z tego artykulu med co wkleilam kawalek wynika z tego ze musiala bym brac 2 tabletki a nie jedna .
"Dopiero dzienna dawka 500mg DHA powodowała podniesienie stężenia DHA we krwi pępowinowej"

reklama
Witam i powiem,że po pracy i 3 godzinach snu padam na pysk :-(

Jagoda super,że mamy moderatorkę! Troszkę mnie jednak zaskoczyły te "porządki" na forum bez pytania wszystkich o zgodę....Nie zrozum mnie proszę źle. Dla przykładu uważam,że watek z testami mógł zostać. Tu nie chodzi o sam fakt,że ktoś pokazuje/pisze,że jest w ciąży, ale jakoś tak miło jest po czasie, jak maluszki są już na świecie wejść i pooglądać jak to było od początku....Poza tym wiele osób w sieci szuka takich zdjęć, więc....no szkoda jak dla mnie...

Nie wiem, ale wydaje mi się,że miło by było, gdyby moderator jednak pytał o zdanie, czy temat jakiś ma zostać usunięty;-) No i z drugiej strony....załóżmy,że mam chęć założyć jakiś nowy temat i wtedy co? Mam pytać moderatora o zgodę? Bo jak się nie podoba, to go usuniemy? Przepraszam za dosadność, ale zawsze mi się wydawało,że moderator raczej współpracuje z grupą, reaguje w razie problemu, ale sam nie decyduje o wszystkim. Sama jestem administratorką grupy i wszystkie zmiany jakie wprowadzam konsultuje ze wszystkimi.

Przepraszam Jagoda,jeśli Cię tym uraziłam. Nie to było moim zamiarem. Tylko tak jakoś mnie to ubodło,że tak po prostu wszystko pozmieniałaś, a przecież nikt nic złego nie zrobił....

Domyślam się,że zaraz mnie wszyscy objadą, bo się czepiam, ale ja z natury jestem szczera, więc jeśli kogoś uraziłam, to na prawdę bardzo przepraszam.

Madzia, sorki, wlasnie pozniej pomyslalam, ze moglam zapytac, chcialam go teraz przywrocic, ale jest juz bez zalacznikow...wiec jesli chcecie moge przywrocic i z powrotem dodacie zdjecia testow

nie jestem zla, fajnie, ze napisalas:tak:

a co do otwierania nowych watkow, nie chodzi mi o to zeby pytac o zgode, tylko napisac na glownym forum czy dziewczyny sa "za" jakims watkiem, zeby pozniej nie nazbieralo nam sie niepotrzebnych, a ktore mozna polaczyc razem lub pisac na ogolnym... bo watek sie utworzy, bedzie pod nim 5 postow i wszystko bedzie nieczytelne... no to tyle ode mnie;-)

Ufff....ulżyło mi :-) Ja na prawdę nie chcę źle. Może zmęczenie też mi daje popalić i tak to odebrałam. Daj już spokój z tymi testami. Nie ma i już;-) Na pewno warto oddzielać pewne tematy, żeby nie umykało wszystko w natłoku informacji na głównym i super,że wątki wizytowe są teraz połączone. Ja bym jeszcze dorzuciła wątek o naszej wadze w ciąży, gdzie będzie można szybko zerknąć która co i jak...ale to ja i nikt nie musi się na to godzić. Bo wiesz, ja patrzę też na to,że kobietki czasem szukają w sieci takich informacji, a jednak przybieranie na wadze w ciąży jest istotne:-p Cieszę się,że mnie nie zbeształaś. Dzięki za zrozumienie :happy:

Hej dziewczyny jestem styczniówką 95 Lipcówką 2013 i czerwcówką 2013 mam do sprzedania ksiązkę Kaz Kookie Cięzarówką przez 9 miesięcy. Stan b dobry, niska cena.Zainteresowaną proszę na PW. życzę mi łych i spokojnych ciąży i lekkich porodów. Pozdrawiam serdecznie. a i jeszcze rada może załóżcie sobie wątek zakupowy to jeśli ktoś będzie chciał wam jak ja przekazać inf, a czasem można od dziewczyn forum kupic tanie i fajne rzeczy to niebedzie wam zaśmiecał ogólnego.

Witajcie. Ja bym wątek wagowy przypięła ii zrobiła go jako tabelke, bo jak zaczniemy wpisywać bez składu i ładu to trudno będzie później odnaleźć siebie i zobaczyć różnice w wadze. Mogę taką ewentualną tabelki stworzyć i później Wam pokazać.
Jagoda, pytaj pytaj o zdanie, bo może znaleźć się ktoś mniej wyrozumiały niż Magda, wiem to z doświadczenia i innych forów.

reklama
Bo chodzi o to, by każdy czuł się tutaj swobodnie:happy: Wiadomo,że na głównym będziemy pisać o wszystkim, ale jednak pewne tematy można delikatnie oddzielić i poświęcić im osobny wątek, co nie znaczy że tylko tam bedą te informacje. Co do tego odnośnie wagi, to tabelka jest dobrym pomysłem, choć takie luźne pisanie też się sprawdza, bo można się na bieżąco wymieniać doświadczeniami, wzajemnie sobie radzić. Zróbcie jak uważacie ;-)

Do góry