reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
to obie czekamy do 5tego:-) będzie nam raźniej ja jade w ciemno na wizytę,bo terminow nie miala mam nadzieje ze mnie przyjmie ,bo jak bylam w 26dc i mowilam jej o objawach to pow ze mam przyjechac jak @ spozni sie o 2tyg wiec to tak bedzie bo 16dni i mam nadzieje ze znajdzie dla mnie czas
czarna2532
Fanka BB :)
To ja kolejna powiem ze produkujecie jak szalone ja mam wizyte w srode ale w sumie tylko taka normalna bez usg ani zadnych badan. Wcisnelam w siebie obiad a teraz odpoczywam i popijam inke po szalenstwach w parku cora na hulajnodze to jak blyskawica obydwie lezymy heh
ulenka7883
karuszka, byc moze dostane prace w sierpniu jako nauczycielja w szkole i chcialabym pracowac do konca, dlatego licze, ze w sierpniu bede miala maly brzuszek
dziewczyny, oficjalnie zostalam Wasza moderatorka, dziekuje
no to gratulację Pani Moderatorko:-)
Jagoda Strach sie bac co to bedzie Oczywiscie zartuje - gratulacje
A przyjmujecie juz witaminy dla kobiet w ciazy?? czy tylko folik. Bo ja przy kupowaniu kwasu foliowego zaopatrzylam sie w witaminy i lykam codziennie i nawet pamietam o tym:-)
A przyjmujecie juz witaminy dla kobiet w ciazy?? czy tylko folik. Bo ja przy kupowaniu kwasu foliowego zaopatrzylam sie w witaminy i lykam codziennie i nawet pamietam o tym:-)
ulenka7883
Jagoda Strach sie bac co to bedzie Oczywiscie zartuje - gratulacje
ja tylko folik,czekam co zaproponuje gin.a co do pamiętania o tabl to gdyby mąż mi nie podawał to sama bym nawet nie pomyślała heh za bardzo rozczepana jestem
ja tylko folik poki co, w witaminy bralam w pierwszej ciazy co 2 dzien
edit:
Jak widzicie usunelam temat objawów i testów, bo w sumie o tym na bierzaco piszemy, dodalam temat zakupowy i brzuszkowy, oraz polaczylam temat "po wizycie" i "terminy wizyt" w jeden "nasze wizyty:terminy zdjecia USg, wyniki":-)
tylko nie bijcie
edit:
Jak widzicie usunelam temat objawów i testów, bo w sumie o tym na bierzaco piszemy, dodalam temat zakupowy i brzuszkowy, oraz polaczylam temat "po wizycie" i "terminy wizyt" w jeden "nasze wizyty:terminy zdjecia USg, wyniki":-)
tylko nie bijcie
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ja biore kwas foliowy mocniejszy przepisany przez gin na receptę. , magnez z wit b 6 i femibion natal 1.
reklama