reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Wiem Ula, mi też :( Mój gin wyjeżdża na weekend majowy i nie przyjmuje w piątek, dlatego dopiero idę 5 maja. I w pracy patrzą na mnie jak na wariatkę, bo mówię, że chciałabym już 5 maj (a oni nie wiedzą o co kaman :D)

reklama
to obie czekamy do 5tego:-) będzie nam raźniej:tak: ja jade w ciemno na wizytę,bo terminow nie miala mam nadzieje ze mnie przyjmie ,bo jak bylam w 26dc i mowilam jej o objawach to pow ze mam przyjechac jak @ spozni sie o 2tyg wiec to tak bedzie bo 16dni i mam nadzieje ze znajdzie dla mnie czas

karuszka, byc moze dostane prace w sierpniu jako nauczycielja w szkole i chcialabym pracowac do konca, dlatego licze, ze w sierpniu bede miala maly brzuszek:-D

dziewczyny, oficjalnie zostalam Wasza moderatorka, dziekuje:tak:

To ja kolejna powiem ze produkujecie jak szalone :) ja mam wizyte w srode ale w sumie tylko taka normalna bez usg ani zadnych badan. Wcisnelam w siebie obiad a teraz odpoczywam i popijam inke :) po szalenstwach w parku cora na hulajnodze to jak blyskawica :) obydwie lezymy heh

Jagoda Strach sie bac co to bedzie :-D:-D Oczywiscie zartuje - gratulacje :happy:
A przyjmujecie juz witaminy dla kobiet w ciazy?? czy tylko folik. Bo ja przy kupowaniu kwasu foliowego zaopatrzylam sie w witaminy i lykam codziennie i nawet pamietam o tym:-)

Jagoda Strach sie bac co to bedzie :-D:-D Oczywiscie zartuje - gratulacje :happy:
A przyjmujecie juz witaminy dla kobiet w ciazy?? czy tylko folik. Bo ja przy kupowaniu kwasu foliowego zaopatrzylam sie w witaminy i lykam codziennie i nawet pamietam o tym:-)

ja tylko folik,czekam co zaproponuje gin.a co do pamiętania o tabl to gdyby mąż mi nie podawał to sama bym nawet nie pomyślała heh za bardzo rozczepana jestem

ja tylko folik poki co, w witaminy bralam w pierwszej ciazy co 2 dzien

edit:
Jak widzicie usunelam temat objawów i testów, bo w sumie o tym na bierzaco piszemy, dodalam temat zakupowy i brzuszkowy, oraz polaczylam temat "po wizycie" i "terminy wizyt" w jeden "nasze wizyty:terminy zdjecia USg, wyniki":-)

tylko nie bijcie:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja biorę jakiś zamiennik folika dużo tańszy. I witaminer dla kobiet w ciąży. Kwasu łykam dwie tabletki.
Jagoda super, ze zrobiłas porządek. Jakbyś potrzebowała pomocy to chętnie pomogę, choć nigdy tego nie robiłam.

Do góry