Magda Singh
Fanka BB :)
Magda_Singh - fajnie napisałaś na fb - wracam na babyboom bo tesknia za mna i wszystkie jestesmy w tym samym wieku z 3-4 dzidziusiem w ciazy
a widziałaś komentarz pod spodem.... "o matko".
Ogólnie fajnie forum na fb się rozpoczęło, lecz tego się bałam, że młodziutkie dziewczyny będą się nakręcać niepotrzebnie w wielu sprawach i tak czytam sobie co piszą, ale już od kilku dni sama nic nie piszę
Po co się wypisałaś? Fajnie tak sobie poczytać czasami młodsze spojrzenie i zastanowić się czy też taka byłam
No a co miałam napisać że podniecaja się za bardzo.
Pozatym ja będąc w pierwszej ciąży nie miałam takiego spojrzenia jak one. Cieszylam się ciążą. ChodZiłam do lekarza na usg kiedy wyznacZył. Objadalam się w kfc i kupowalam ubranka.
Co do komentarza "o matko" a co w tym złego mieć 3-4 dzieciaków? Widać że mają wiedze na poziomie gazety M jak mama.
Teraz bardziej się boję może zważywszy na wiek. Jak na to nie patrzeć jestem już 5 lat starsza. Wszystko inaczej funkcjonuje itd. Tylko nie całe 2 lata do 35 mi zostały a to już jak mój mąż mowi coraz cięŻej.
A wogóle to ją zawsze jakoś inaczej myślałam niż dZiewCzyny w moim wieku.
Ale jestem pocieszona bo sąsiadka jak się okazało jest położona w szpitalu gdzie urodziłam córkę i w którym drugie będę rodZiła. I jutro będZie rozmawiała z lekarzem który robił mi cc i mam podjechac spotkać się z nimi i weźmie mnie dr jako prowadzący moja ciążę i potem cc.
A i młoda dostała się do prZedszkola bo do tej pory siedziała że mną w domu bo dużo jeŹdziliśmy po świecie. Jutro jadę potwierdzić wolę zapisu. Będę od wrZeśnia spokojnie czekała na dzidzie.
Ostatnia edycja: