reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Dziewczyny ja dzis bylam po recepte na Duphaston i gin zauwazyl ze się denerwuje i zrobil mi szybkie usg bym mogla uslyszec serduszko. Malec ma prawie 1 cm. Wiek ciazy równo z suwaczkiem :-) co do braku mdłości to powiedział ze mam się cieszyć ze moj organizm tak dobrze toleruje ciaze ;-)

dziewczęta ale produkujecie.
Wrocilam z pracy dzis dluzej niz zawsze padlam jak kawka spałam od 15 do 18.30 :szok: a taka jestem zamulona jakby mnie ktos w łeb walnął!!!!Ja chyba tez uciekam niedlugo na zwolnienie moze wytrzymam do wizyty czyli do 27.05 ale cos mnie brzuch dzis zaczal bolec...:crazy:takze nie wiem,ale juz nie mam sily sie urzerac z tymi ludzmi:no:

Dziewczyny ja dzis bylam po recepte na Duphaston i gin zauwazyl ze się denerwuje i zrobil mi szybkie usg bym mogla uslyszec serduszko. Malec ma prawie 1 cm. Wiek ciazy równo z suwaczkiem :-) co do braku mdłości to powiedział ze mam się cieszyć ze moj organizm tak dobrze toleruje ciaze ;-)

To dobrze...cieszymy się z tobą: ja i fasolka moja mała

Ewelinka to super ,że maleństwo zdrowo rośnie,przynajmniej się uspokoiłaś:tak: też z chęcią bym poszła do gin,jutro prywatnie u mnie robią usg ale mąż twierdzi ,że powinnam ten tydz poczekać...a dla mmnie tydz jak wieczność

dziewczęta ale produkujecie.
Wrocilam z pracy dzis dluzej niz zawsze padlam jak kawka spałam od 15 do 18.30 :szok: a taka jestem zamulona jakby mnie ktos w łeb walnął!!!!Ja chyba tez uciekam niedlugo na zwolnienie moze wytrzymam do wizyty czyli do 27.05 ale cos mnie brzuch dzis zaczal bolec...:crazy:takze nie wiem,ale juz nie mam sily sie urzerac z tymi ludzmi:no:

Gosiu a Ty w którym tyg jesteś? Ciężką pracę wykonujesz?

https://www.facebook.com/groups/774015542617073/

proszę. Jednak to chyba grupa zamknięta, więc osoby nie zapisane nie widzą nic. Ale ja się aż tak na tym nie znam :D

Uleńko! Wytrzymaj. Jak pójdziesz i nie będzie nic widać, tylko się zdenerwujesz :) Byłam u gina dokładnie w 5 tyg i 5 dniu i nie było jeszcze nic widać, a teraz jak pójdę to dopiero będzie serduszko. A kilka dni po wizycie tylko bez sensu schizowałam, że to pewnie urojona ciąża :D
Teraz dopiero odpuściłam, bo przecież niemożliwe, żeby tak było. Aż taka nawiedzona chyba nie jestem :D

reklama
Dziewczyny: Wy naprawde mega produkcje postów urzadzacie :-D dobrze, ze moge czytac na telefonie, gorzej z odpisywaniem, wiec odpisze tylko to co zapamietalam:-p

Te dzieciaczki i ich teksty to poprostu przeslodkie.Szkoda, ze moja kicia jeszce nie mowi, bo moze tez by byla w ciazy i powymyslala jakies zabojcze teksty :-D
Jagoda A do kiedy planujesz pracowac- czyzby znowu cala ciaze ?????:happy:
Ewelinka Super, ze sie uspokoilas, bo to tez dobrze dziala na ciaze :-)
ulenka Rozumiem cie bardzo dobrze, ze juz bys chciala isc bo ja nic innego tylko mysle kiedy juz bedzie ten 9 i kiedy zobacze moja dzidzie. Nie moge sie doczekac, a to pzreciez dopiero poczatek - jak ja dotrwam do tego grudnia :-D Naszczescie czas przy Nikoletce szybko mija, bo zawzse jest tyle rzeczy przy niej do zrobienia, wiec pewno za niedlugo bedzie grudzien i bedziemy sie chwalic swoimi pociechaami;-)

Do góry