Magda Singh
Fanka BB :)
Nie wiem czemu nie wchodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja dzis bylam po recepte na Duphaston i gin zauwazyl ze się denerwuje i zrobil mi szybkie usg bym mogla uslyszec serduszko. Malec ma prawie 1 cm. Wiek ciazy równo z suwaczkiem :-) co do braku mdłości to powiedział ze mam się cieszyć ze moj organizm tak dobrze toleruje ciaze ;-)
dziewczęta ale produkujecie.
Wrocilam z pracy dzis dluzej niz zawsze padlam jak kawka spałam od 15 do 18.30 a taka jestem zamulona jakby mnie ktos w łeb walnął!!!!Ja chyba tez uciekam niedlugo na zwolnienie moze wytrzymam do wizyty czyli do 27.05 ale cos mnie brzuch dzis zaczal bolec...takze nie wiem,ale juz nie mam sily sie urzerac z tymi ludzmi