reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Dziewczyny, czy Wy tez macie odczucie takie jakbyscie mialy dostac @? Bo ja chyba za bardzo wslu****e sie w swoj organizm a szczegolnie w brzuch. Nie mam plamien ale jakos tak mi dziwnie. O ile dobrze pamietam to w poprzedniej ciazy bylo tak samo ale wole Was zapytac jeszcze

reklama
Tez tak mialam w 1 ciazy, teraz tez zreszta. Gin mowil, ze mam wziac nospe a dopiero jak sie plamienie pokaze to dzwonic do niego.

Uciekam dziewuszki, odezwe sie wieczorem, jade na koncert poswiecony JPII. Milego popoludnia i wieczorka :)

Doris ja tez tak mam...bardzo czesto boli mnie podbrzusze a czasami jajniki...martwilo mnie to ale czytalam na wiele forach ze jest to normalne...macica sie rozszeza i dlatego ten bol...

Doris ja chwilami czuję się jakbym ten okres miała. Ale w każdej z ciąż tak miałam. Nie brałam na to nospy, bo to naturalna reakcja organizmu. Więzadła macicy się rozciągają ii dlatego czasem kłuje, boli, albo ciągnie.

Doris wiem...nawet zastanawialam sie czy nie isc do lekarza ale stwierdzilam ze bol jest do wytrzymania i nie ma plamienia wiec nie bede panikowac ale jak Ciebie to martwi to idz do ginka

Doradźcie mi kobietki, może powinnam iść do mojej lekarki po coś w stylu duphastonu czy luteiny, we wcześniejszych ciążach nie brałam ale może warto teraz żeby się nie powtórzyło, zawsze chodzę do tej samej lekarki od lat więc zna temat. Akurat jutro przyjmuje i na pewno bym się dostała, z drugiej strony nic się takiego nie dzieje, no w listopadzie też nic się nie działo nagle poleciało i tyle, żeby to wszystko było prostsze a tu tyle dylematów.

Doris ale fajny suwaczek masz....ja w poprzedniej ciazy mialam taki podobny ale z dokladnym opisem co sie dzieje ale nie pamietam hasla i loginu bo to 5 lat temu bylo

o boze i znowu jestem glodna a godzine temu jadlam....

Ostatnia edycja:
reklama
Jopal, jeśli tak bardzo się martwisz, to idź do tej lekarki. Współczuję Ci straty, ale znam wiele babeczek, co po nawet kilku stratach cieszyły się zdrową ciążą bez wspomagaczy. Myślę,że lekarka najlepiej oceni sytuację. Podejrzewam,że tak czy siak będziesz się martwić, ale może akurat lekarz Cię troszkę uspokoi. Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze :-)

Do góry