reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Doris super tak mieć malutką córeczkę, kiedy dwójeczka już taka duża :-) Moje to wszystkie jeszcze w sumie maluchy, a czasem bym chciała
już móc poważniej pogadać z którymś...hahaha....no ale jeszcze sobie poczekam ;-)

Witam was i wszystkie nowe Mamy juz jestesmy zdrowi u Mnie wymioty odeszly.
Do konca bedziemy z niespodzianka czekac czy chlopiec czy dziewczynka. Jedynie dla plci pieknej imie Mamy Nicole.
Czy ktoras z was tez chce miec niespodzianke?

Witaj Doris :-) ja mam labladora marleya moj pies nie nadaje sie na dogoterapie ( byly proby) moj pies nie chanbi swojego dobrego imienia ksiazkowo filmowego bohatera i rozrabia na calego raz nawet wyrwal mi bark na spacerze spowrotem wrocil do wywracania smietnika rece opadaja:szok:ja tez swoich ponosze czasem boje sie o ta ciaze ale oni sa tacy mali pol dnia leze na podlodze a oni sie bawia

Paulina ja tam chcę poznać płeć. Coprawda dopiero na polowkowym usg,ale jednak :-) Dobrze,że wymioty odeszły. Oby nigdy więcej!

Mama290 niezły rozrabiaka ten Twój psiak :-O ;-) A z noszeniem dzieci w ciąży to tak właśnie jest. Czasem po prostu trzeba :-)

Tak do końca nie wiem czy chce znać płeć tzn czuje ze to będzie para jak znam życie to itak wylukam na USG co tam maja miedzy nogami:-) u mnie corka strasznie by chciala siostre bo mowi ze to nie fair ze tyle chlopakow moi ostatnio karmia psa chrupkami zreszta moj pies zrzera wszystko nawet surowe ziemniaki potrafi zjesc

Dzien dobry dziewuszki :) ja jak zwykle juz od godziny nie spie.

My chcemy jak najszybciej poznac plec dziecka. I mam nadzieje, ze to bedzie juz za kilka tygodni :)

Pozdrawiamy Wasxwszystkie i cudownej niedzieli zycze :)

Witam z samego rana:)

Witaj Doris :)

Ja już na nogach od 7... jakoś w ogóle budzę się o 6 niby wyspana, a później w ciągu dnia jestem strasznie zmęczona i senna. Wczoraj to w ogóle miałam jakiś dziwny dzień. Ciągle bym leżała i odpoczywała (ale tak nie robiłam,bo szkoda mi było pogody).

Ja trochę dźwigam swojego 12-kg synka, ale staram się jak najmniej. Choć nieraz po prostu trzeba i już.

Ja też będę chciała wiedzieć jaka to płeć. Nie dałabym rady wytrzymać do porodu :)

Miłego dnia!

reklama
O to widze ze imie Nikola bardzo popularne :)
I my rowniez chcemy wiedziec jaka plec. Nie ukrywam, ze marzy mi sie chlopiec, ale co bedzie to bedzie i tak juz je kocham :D
A ja w nocy cos spac nie moglam budzilam sie co godz, ale wkoncu zasnelam i nawet moja corcia byla laskawa i pospalysmy do 7:30.:p
Objawow nie mam zadnych (odpukac), piersi moze dlatego nie sa nabrzmiale bo karmie. A tylko sikam czesciej. :rolleyes: Az sie zastanawiam czy nie zrobic jeszcze jednego testu, bo moze tamten jakis felerny byl hehe

Do góry