reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Czarna, nie chciało mi się :-p

Uleńka, ja bym poczekała, bo zgadzam się z dziewczynami - może jest jeszcze za wcześnie i będziesz mieć schizy, a tak jest większe prawdopodobnieństwo, że będziesz uspokojona po wizycie :tak:

Jopal, witaj :-) Jakbyś jednak była grudniówką, to wyślij mi swoje info, a dodam Cię na listę ;-)

Katjana, super :-) Trzymam kciuki, żeby rodzinka się cieszyła razem z Tobą. Zdrówka i daj znać, jak zareagowali! :-)

Kontra, witam i Ciebie :-) Wyślij mi swoje info i oczywiście gratuluję! :-D Na pewno wszystko jest dobrze, nie zamartwiaj się ;-)

Smerfetka, dopiero początek ciąży, jeszcze na wszystko masz czas :-D

Ewelinka, śliczna dzidzia! :-D

Gosia, teraz nas tu dużo z Warszawy :tak: W tym ja :-D Ja już nie wiem, co z tym zdjęciem. Założył mi kartę ciąży, ale we mnie się buzowały emocje, więc nawet nie pamiętam, czy mi dawał to zdjęcie. Wydaje mi się, że nie, ale i tak nie mam :-/ Ale przeczytałam (nie tylko na tym forum ;-) ), że takie rzeczy się zdarzają przy pierwszej wizycie :sorry:

Teraz będę tu rzadziej, bo wiecie - mam więcej czasu, zaraz matury, bla bla bla, a za chwilę jeszcze wyjeżdżam na kilka dni :sorry: Przesyłajcie mi swoje dane na listę, a będę Was dodawać od razu po zalogowaniu ;-)

reklama
perrie oj nie wiem czy cos przeczytam bo w poprzedniej ciazy do 30 tc nie przeczytalam nic bo skupic tez sie jakos nie moglam ;) bedziemy trzymac za Ciebie kciuki maturzystko &&&

Dziewczyny wiecie co.... ja w pierwszej ciazy sluchalam pogadanek angielskich i niemieckich na cd zeby moje dziecko juz bylo osluchane, przeczytalam wszystkie ksiazki o rozwoju ciazy, noworodka, niemowlaka w tym tak znana ksiazke "W oczekiwaniu na dziecko", kupowalam gazety jakies dla mam w ciazy.... A teraz? Planuje czytac i ogladac to co lubie a nie co powinnam. Wiec czytam teraz ksiazke Ch.Link pt Obserwator a potem Annus Mundi i Dotkniecie Aniola (obydwie o Aushwitz)

Mama290 tak bylam troszke na tym watku ale ja niestety Ciebie nie kojarze...nieuznaja mialam na mysli ze do 12 tygodnia nic nie robia

Magda z UK ja jestem z Southampton Hampshire stad wypłynął Titanic w swój dziewiczy rejs i to tyle z atrakcji a i w moim szpitalu nagrywano program one born i porodowke która leci na TLC

Periee to &&& za mature. Ja mam 26 czerwca obrobe magisterki a prace mam na temat rozwoj dziecka od poczecia do 1 roku.pamietnik mlodej matki i znow jestem na biezaco;)

Edit mama290 porodowka byla moim ulubionym serialem w pierwszej ciazy. Ale ogladanie tego ani troche do porodu nie przyblizy;)

Fajnie ze czytacie ksiazki ja tez kochalam czytac, ale teraz nie mam ani odrobiny wolnego czasu bo studia praca dziecko...

Ale teraz jade na zakupy:p

A my wykapne :happy: nikoletka śpi a ja mam czas tylko dla siebie :-p
Jagoda To witaj w klubie ja tez teraz w tym roku sie bronie. Pisze prace podczas porannych drzemek Młodej, wiec roznie to bywa czasem godzinke a czasem tylko pol ale zawzse cos:-) Obrone mgr pewno tez tak jakos bede miala, ale zobaczysz jak wyeksponujemy brzuszki to z miejsca nam 5 dadza :-D A powiedz mi jak jest u Ciebie z noszeniem na rekach Młodej??? Bo ja staram sie teraz ograniczac branie ja na rece bo boje sie o fasoleczke. Bawimy sie razem na podlodze a na raczki to tylko sporadycznie;-)
Ewelinka Cudne zdjecie i cudne dzidzi :happy: mam nadzieje ze dostane zdjecie usg, zebym mogla mezowi chociaz na poczte wyslac ;-)

Kruszka a corcia ile ma lat bo chyba umknelo mi?

U mnie z noszeniem roznie to bywa staram sie nie nosic mojego ciezarka ale czasem nie da sie jak tak poprosi to wtedy na barana np wole jakos czuje ze lzej mi wtedy :)

reklama
Cypryda, i słusznie! Moim zdaniem nie ma sensu się osłuchiwać na siłę dla dobra dziecka, bo i tak pewnie to nie wyjdzie. Jeszcze póki nie musimy wstawać w nocy, powinnyśmy zadbać trochę o siebie ;-)

Jagoda i Kruszka, to ja za Was też będę trzymać kciuki ;-) A co studiujecie?

Do góry