reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witam się dzisiaj :-)

Jagoda, bo Fimka w końcu mi zaproponowała, ktoś to poparł (bodajże Magda z UK) i doszłyśmy do wniosku, że oprócz mnie mogłaby być jeszcze jedna osoba, bo jak np. wyjadę czy coś, to będzie na zastępstwo. I już znam dalszych losów drugiej administratorki :baffled:

A ja mam wizytę już za trzy dni i zaczęło powoli rosnąć zniecierpliwienie :-D

reklama
Perrie a ogłosiłaś nowinę na święta? Czy czekasz do matury?
Może póki co 1 moderatorka, z czasem się ktoś znajdzie. Będziemy ponawiać zapytanie.
Zgłoś się może do J@gody :)

Ostatnia edycja:
Fimka, nie, nie powiedziałam im. Czekam do lekarza, który potwierdzi, ale i tak powiem im po maturach :sorry:
Mamy wizytę tego samego dnia! :-D

Dzień dobry
Witam się nieśmiało i chyba do was dołączę .
Test robiłam wczoraj bo już tydzień mi się @ spóźniała , i oczywiście pokazał dwie kreski , według kalkulatorów będziemy mieć prezent pod choinkę

Eli, witam :-) Gratulacje, masz termin na wigilię? Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na naszą listę :-)

Ewelinka, nie stresuj się ;-)Niedawno miałaś wizytę czy się mylę? Jeśli na tamtej wszystko było dobrze, to tym bardziej wierzę, że i na tej się powiedzie :tak:

A ja przed chwilą spotkałam moją starą nauczycielkę. Mówię Wam - szok :-D Był z nią taki pięciolatek z młodszą siostrą, a ja pamiętam jak była w zaawansowanej ciąży, jeszcze jak mnie uczyła, a teraz już trzecie w drodze :-D:szok:

reklama
Do góry