reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

w tamtej ciąży mdłości zaczęły mi sie w 10tc ale gin przepisała wtedy torecan i pomogło.

a powiedzcie jak u Was z pracą,chodzicie do niej czy l4 już wzięłyście?

reklama
ja ciągle w biegu , wychowuję dzieci a pracuję na zlecenie , więc na l4 raczej nie pójdę

ja na razie wzęłam urlop do 4maja a 5mam wizyte i wezme zwolnienie,bo prace mam ciężką,a w dodatku straszne boleści podbrzusza,i mega zmęczenie. nie daje rady wstawać jak do tej pory o 3:10 i na pociąg do pracy ruszać.

a ja narazie chodzę do pracy (dziś akurat mam urlop). Jeszcze nikomu nic nie mówiłam. Jeśli wszystko będzie ok to chcę tak do 6-7 m-ca chodzić do pracy. Też ciężko mi się rano wstaje (o 6), a w pracy ok 12 dopada mnie mega zmęczenie i jest masakra...ale jakoś daję radę do 15.
Poprzednią ciążę byłam cały czas na zwolnieniu (miałam podtrzymywaną duphastonem - ale nie musiałam leżeć), więc teraz dla odmiany pochodzę do pracy, hehe :)

ja mam nadzieje że jak najdłużej będę na chodzie :-)

ja nie muszę dojeżdżać do pracy na szczęście , ale za to kursuje z dzieciakami, a tych trzeba do szkoły i przedszkola odwieść niestety ,a sobie nie pośpimy bo lekcje zaczynają się w szkole od 7:45 :wściekła/y:

Ulenko ja tez nie wiem jaka date bym wpisala w suwaczek :-p bo wg om dzis 6 tydz 5 dz a wg orzypuszczalnej owu 6 tydz 0 dni :-) zobaczymy co wskaze jeszcze usg :-)

no właśnie w tych suwaczkach powinna być też podana długość cyklu bo ja miałam 25 dni a nie standardowo 28 jak to w tych suwaczkach wychodzi , więc trochę fałszuje datę :)

reklama
Hej dziewczyny.
Ja mam problem taki, najem sie czuje sie pelna a za godzine czuje sie jalbym nic nie jadla caly dzien... Ogolnie to patrzac na jedzenie mdli czesto zwlaszcza jesli chodzi o sniadanie...ale nie wymiotuje no i te bekanie... Wogole czuje sie taka blee na nic nie mam ochoty bez energii wogole

Do góry