reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

w tamtej ciąży mdłości zaczęły mi sie w 10tc ale gin przepisała wtedy torecan i pomogło.

a powiedzcie jak u Was z pracą,chodzicie do niej czy l4 już wzięłyście?

reklama
ja ciągle w biegu , wychowuję dzieci a pracuję na zlecenie , więc na l4 raczej nie pójdę

ja na razie wzęłam urlop do 4maja a 5mam wizyte i wezme zwolnienie,bo prace mam ciężką,a w dodatku straszne boleści podbrzusza,i mega zmęczenie. nie daje rady wstawać jak do tej pory o 3:10 i na pociąg do pracy ruszać.

a ja narazie chodzę do pracy (dziś akurat mam urlop). Jeszcze nikomu nic nie mówiłam. Jeśli wszystko będzie ok to chcę tak do 6-7 m-ca chodzić do pracy. Też ciężko mi się rano wstaje (o 6), a w pracy ok 12 dopada mnie mega zmęczenie i jest masakra...ale jakoś daję radę do 15.
Poprzednią ciążę byłam cały czas na zwolnieniu (miałam podtrzymywaną duphastonem - ale nie musiałam leżeć), więc teraz dla odmiany pochodzę do pracy, hehe :)

ja mam nadzieje że jak najdłużej będę na chodzie :-)

ja nie muszę dojeżdżać do pracy na szczęście , ale za to kursuje z dzieciakami, a tych trzeba do szkoły i przedszkola odwieść niestety ,a sobie nie pośpimy bo lekcje zaczynają się w szkole od 7:45 :wściekła/y:

Ulenko ja tez nie wiem jaka date bym wpisala w suwaczek :-p bo wg om dzis 6 tydz 5 dz a wg orzypuszczalnej owu 6 tydz 0 dni :-) zobaczymy co wskaze jeszcze usg :-)

no właśnie w tych suwaczkach powinna być też podana długość cyklu bo ja miałam 25 dni a nie standardowo 28 jak to w tych suwaczkach wychodzi , więc trochę fałszuje datę :)

reklama
Hej dziewczyny.
Ja mam problem taki, najem sie czuje sie pelna a za godzine czuje sie jalbym nic nie jadla caly dzien... Ogolnie to patrzac na jedzenie mdli czesto zwlaszcza jesli chodzi o sniadanie...ale nie wymiotuje no i te bekanie... Wogole czuje sie taka blee na nic nie mam ochoty bez energii wogole

Do góry