reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Witam wszystkich po świętach, również nowe"grudniowe mamusie"!

Ja miałam trochę stresu w sobotę, bo mój synek rozwalił sobie wargę o kant stołu, krew nieźle sikała, a on nie chciał żeby mu pomóc (przyłożyć lud, wycierać itd.). Pojechaliśmy dla 'bhp" na SOR, ale kazali tylko przemywać okteniseptem i jak coś to dziś przyjechać do chirurga dziecięcego. Ale opuchlizna zeszła, także ładnie się goi i nie pojechaliśmy do szpitala. No ale strachu się najadłam w sobotę, aż mnie brzuch bolał z nerwów.

ulenka - widzisz wszystko jest ok :) teraz tylko cierpliwie trzeba czekać na wizytę. Wiadomo, każda z nas się martwi,ale to normalne. Oczywiście, tak jak było już wspomniane, to jak najdalej od internetu i wyszukiwania różnych wiadomości. Ja przyznam, że często szukam w necie "diagnozy" i później się zamartwiam. Mój mąż często mnie za to opieprza...Dobrze, że kompa nie zabiera :)

Ja też jestem jak chodząca bomba. Nigdy nie wiem kiedy wybuchnę i często denerwują mnie błachostki...Aż mi szkoda męża...

reklama
Z dopisaniem i suwaczkiem to ja chyba poczekam , ostatnią ciążę straciliśmy ,
według moich wyliczeni to akurat w wigilie wypada ale kto wie jak będzie,
w przyszłym tyg. idę do gina i zobaczymy co powie

Z dopisaniem i suwaczkiem to ja chyba poczekam , ostatnią ciążę straciliśmy ,
według moich wyliczeni to akurat w wigilie wypada ale kto wie jak będzie,
w przyszłym tyg. idę do gina i zobaczymy co powie

myśle,że suwaczek tu nie ma nic do rzeczy i od dziś będę się tylko cieszyć ciążą i nie będę się zastanawiała co będzie,czy źle....pozytywne mysli mają wielkie działanie i wielki wpływ na nasza przyszlosc...

reklama
Do góry