reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Argissa, witaj! :) Gratulacje, po długich staraniach wszystkie sobie zasłużyłyście :tak:
To widzę, że Wasze wizyty już poplanowane... Fimka, widać na suwaczku. Wybacz, nie zerknęłam :zawstydzona/y: Co do mojej wizyty to nawet nie miałam odwagi się umówić... :zawstydzona/y:

reklama
Argissa, witaj! :) Gratulacje, po długich staraniach wszystkie sobie zasłużyłyście :tak:
To widzę, że Wasze wizyty już poplanowane... Fimka, widać na suwaczku. Wybacz, nie zerknęłam :zawstydzona/y: Co do mojej wizyty to nawet nie miałam odwagi się umówić... :zawstydzona/y:

ja dzwoniłam do lekarza po becie - kazał się umowić mniej wiecej na 8tc zeby było serduszko widać

Argissa - Witaj w naszym gronie! Gratulacje, że się udało :) Trzeba wierzyć w to, że limit pecha w życiu jest już wyczerpany i tym razem się uda! Wszystkie razem wytrwamy do grudnia :)

Ja dzisiaj pół dnia na nogach i daje się to we znaki ;/ pobolewa mnie brzuch i plecy... Postanowiłam, że do wieczora nic nie robię. Mąż będzie wokół mnie skakał :)

witam sie i ja :) po wizycie u lekarza :) na usg widać malutki pęcherzyk ale przy takiej becie nic nie bedzie więcej widać, do luteiny dostałam jeszcze duphaston. a zaraz czeka mnie wizyta na pogotowiu bo wychodząc z domu do lekarza poleciałam po schodach naszczęcie tylko 2 ale noga jak bańka i ledwo chodzę tylko nie wiem jak sprawdzą co i jak bo przecież nie mozna robić rtg eh jak pech to pech :/ a jutro jadę dopracy poinformować o ciąży bo jeszcze nie wiedzą, Powiedziałam że szpital z powodów żołądkowych byl.... oby bylo ok

edit: odezwę się jak wrócę :*

Ania, gratulacje! :) Ojj, to słabo z tą nogą, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje :tak: Daj swoje info, to dodam Cię do listy ;-)

Witam kolejne przyszłe mamusie :)
AniaWroc - zdróweczka z tą nogą!

U mnie doszły mdłości popołudniowe :/ na szczęście tylko falami i na krótko, zaraz mijają.

No i beta z 373 urosła w 48h do 901. To jakoś sporawo...bliźniaki??? ;P Moja babcia dwa razy urodziła bliźnięta (w tym moją mamę), więc mam po kim dziedziczyć :)

witam sie wieczornie :) noga wg pani dr nie jest CHYBA złamana ale w związku z tym że jestem w ciąży to nie mogą zrobić nic innego jak posmarować Altacetem i zawinąc w opaskę uciskową :/ wiec noga jak bolala tak boli. co do pracy to muszę powiedzieć bo już od ponad tyg jestem na zwolnieniu i pewnie tak zostanie do końca ciąży a że to budżetówka i tam roboty jest zawsze sporo to niech szukaja kogos na zatępstwo. powiedziałabym jak juz byłam w szpitalu ale nie wiadomo było czy będzie ok a nie chciałabym żeby wrazie w wszyscy patrzyli na mnie z politowaniem bo pewnie bym sie rozklejala za każdym razem tak jak przy poprzednich ciążach. mimo to będę prosiła kierowniczkę o zachowanie jak najdłużej tajemnicy a przynajmniej do czasu pojawienia sie serduszka :D
edit. Pola ja chciałam bliźniaki jako pierwsze a teraz to juz napewno jedno :) chociaż mąż się wystraszył jak zobaczylismy dzisiaj 2 latające bociany :D

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję wszystkim nowym kobietkom, które do Nas dołączyły.
Ja jutro rejestruję sie do lekarza, zapewne dostanę termin na za 2 tygodnie. No i w sumie dobrze, bo teraz i tak prócz pęcherzyka nic nie zobaczę. Już nie mogę się doczekać. Dziś mnie całyyy dzień łapie zmęczenie, ból brzucha i wielki bol piersi :angry: mam nadzieje, że chociaż troche przejdzie, chociaż sama się tak pocieszam :-D

Do góry