reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Matik, bardzo mi przykro, odczekajcie trochę, daj się sobie zregenerować. Wiem, że to łatwo mówić, gorzej zrobic, ale to działa. My po naszej stracie z 10 tygodnia odczekalismy 6 miesięcy, i zaskoczyłam w 2 cyklu. Nasz maluch ma teraz półtora roku :)

Witam Szczecin :)

U kogo bedziesz prowadziła ciąze???

Aż 10 testów pozytywnych rosnących a teraz nic taki cień że to nie może być już nic innego
wystarczy ze trafił się taki test..póki nie ma plamień/krawawień nic nie jest przesądzone - temperatura też nie wskazuje .. może progesteron Ci pływa..może trzeba by na usg i progesteron pobrac?

Hej dziewczynki. U mnie z objawów tylko ciągłe zmęczenie,napompowane i bolące piersi. Mdłości na szczęście nie widać jak na razie i oby zostało tak jak najdłużej:blink:
Matik2012,może jeszcze nic straconego :(
katjana123, mam ten sam problem jeśli chodzi o papierosy. Również wypalalam całą paczkę dziennie,teraz przerzuciłam się na e-papierosa ale to wcale nie jest zdrowsze bo substancji smolistych niby nie ma ale ta nikotyna... trzymam kciuki za nas aby udało się rzucić to cholerstwo, w tej chwili trzeba myśleć o naszych malenstwach.. ahh ciężko będzie.

Matik, nic straconego. Zgadzam się z argissą - póki nie ma miesiączki, nie osądzaj. Moim zdaniem to po prostu niemożliwe, że wszystkie Ci wyszły pozytywne i jeden negatywny. :no: Idź do lekarza, on będzie wiedział lepiej :tak:
Już dzwoniłam do przychodni, 25.04 mają najbliższy termin. Zapisałam się, może nie umrę do tego czasu... :baffled:

Wczorajszy już był słabszy a dzisiejszy już całkiem , a do lekarza tu nie pomogą bo nawet nic nie widać jeszcze a na HCG trzeba min 1 tydzień czekać dlatego pozostaje mi mieć nadzieję że będzie ok ale nawet tempka spadła dziś i to sporo :(

Witajcie :) ja rodze w czerwcu :) lubie sobie zagladac czasem i poczytac .
Matik a robiłąs bete ? Moja siostra robiła testy i zaden nie pokazał ciazy !! A teraz ma rocznego szkroba :happy: Watro sie nie nie poddawac.

witajcie,wczoraj na swoim tescie zobaczyłam upragnione 2 kreseczki,od niedzieli boli mnie brzuch jakbym miała dostać @ nie miałam tego z pierwszym dzieckiem każda ciąża jest inna wiem to-fakt,że dzis powinnam dostać@:p może dlatego a wizyta dopiero pod koniec tyg... echh...boje sie,boli którąś z Was brzuch?

reklama
Do góry