reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Matik, bardzo mi przykro, odczekajcie trochę, daj się sobie zregenerować. Wiem, że to łatwo mówić, gorzej zrobic, ale to działa. My po naszej stracie z 10 tygodnia odczekalismy 6 miesięcy, i zaskoczyłam w 2 cyklu. Nasz maluch ma teraz półtora roku :)

Witam Szczecin :)

U kogo bedziesz prowadziła ciąze???

Aż 10 testów pozytywnych rosnących a teraz nic taki cień że to nie może być już nic innego
wystarczy ze trafił się taki test..póki nie ma plamień/krawawień nic nie jest przesądzone - temperatura też nie wskazuje .. może progesteron Ci pływa..może trzeba by na usg i progesteron pobrac?

Hej dziewczynki. U mnie z objawów tylko ciągłe zmęczenie,napompowane i bolące piersi. Mdłości na szczęście nie widać jak na razie i oby zostało tak jak najdłużej:blink:
Matik2012,może jeszcze nic straconego :(
katjana123, mam ten sam problem jeśli chodzi o papierosy. Również wypalalam całą paczkę dziennie,teraz przerzuciłam się na e-papierosa ale to wcale nie jest zdrowsze bo substancji smolistych niby nie ma ale ta nikotyna... trzymam kciuki za nas aby udało się rzucić to cholerstwo, w tej chwili trzeba myśleć o naszych malenstwach.. ahh ciężko będzie.

Matik, nic straconego. Zgadzam się z argissą - póki nie ma miesiączki, nie osądzaj. Moim zdaniem to po prostu niemożliwe, że wszystkie Ci wyszły pozytywne i jeden negatywny. :no: Idź do lekarza, on będzie wiedział lepiej :tak:
Już dzwoniłam do przychodni, 25.04 mają najbliższy termin. Zapisałam się, może nie umrę do tego czasu... :baffled:

Wczorajszy już był słabszy a dzisiejszy już całkiem , a do lekarza tu nie pomogą bo nawet nic nie widać jeszcze a na HCG trzeba min 1 tydzień czekać dlatego pozostaje mi mieć nadzieję że będzie ok ale nawet tempka spadła dziś i to sporo :(

Witajcie :) ja rodze w czerwcu :) lubie sobie zagladac czasem i poczytac .
Matik a robiłąs bete ? Moja siostra robiła testy i zaden nie pokazał ciazy !! A teraz ma rocznego szkroba :happy: Watro sie nie nie poddawac.

witajcie,wczoraj na swoim tescie zobaczyłam upragnione 2 kreseczki,od niedzieli boli mnie brzuch jakbym miała dostać @ nie miałam tego z pierwszym dzieckiem każda ciąża jest inna wiem to-fakt,że dzis powinnam dostać@:p może dlatego a wizyta dopiero pod koniec tyg... echh...boje sie,boli którąś z Was brzuch?

reklama
Do góry