reklama
mnie tez golił mąz, troche sie bał ale dał rade,Mnie do porodu ogolił mąż Sama nie dałabym rady przez mój brzuchol
Oj no właśnie nic
spać nie mogłam ;-) Budziłam się co chwilę...chyba brak mi nocnych pobudek już
moze sie denerwowałas czy isc na szkolenie czy nie; pewnie sie w podświadomości przejęłas tym
aga6671
Mama Hani i Tomka
Oj no właśnie nic
spać nie mogłam ;-) Budziłam się co chwilę...chyba brak mi nocnych pobudek już
Hmmm....dopiero teraz przypomniało mi się że oprócz pobudek dzieci tez spać nie mogłam bo miałam straszne koszmary....z forum w roli głównej Chyba muszę skończyc się przejmować bo bedę chodzila jak zombi
fikusku no pewnie, ze Ala chce z wami popisać
aga no ja do swojego co jakiś czas krzyczałam auć tak profilaktycznie, żeby jeszcze bardziej uważał
marta najśmieszniejsze jest to, ze mąż się nagimnastykował a i tak miałam cesarkę Ale przydało się to w połogu.
aga no ja do swojego co jakiś czas krzyczałam auć tak profilaktycznie, żeby jeszcze bardziej uważał
marta najśmieszniejsze jest to, ze mąż się nagimnastykował a i tak miałam cesarkę Ale przydało się to w połogu.
u mnie sie przydało... bo jakos golil mnie pamietam w piątek a w sobotę w nocy sie zaczeło, wiec mielismy wyczucie; wszystko jescze pamietam jak dzis ;-)marta najśmieszniejsze jest to, ze mąż się nagimnastykował a i tak miałam cesarkę Ale przydało się to w połogu.
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Mamy nowe dwa ząbki 9 miesięcy posuchy a teraz w półtora mies 6 zębów. Ale spójrzcie na suwaczek jakie zęby i jak śmiesznie rozmieszczone