reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Na szczęście godziny przyjęć się zmieniły i jedziemy na 11 do pediatry nie będę musiała tak długo czekać czy u was w przychodni dzieci do roczku mają pierwszeństwo?
nie,u nas umawiaja na konkretna godzine,ale czasami jest poslizg i trzeba czekac,ale pierwszenstwa sie nie ma..
Pauluś89
Grudzień 2009
Dzień dobry. Ja tak w miarę wyspana, wstalismy o 7.30 teraz sobie lezymy i oglądamy tv. Pogoda u nas okropna niestety. Nawet pomysłu nie mam na jakiś prosty obiad Marzka mam nadzieję, że lekarz ci powie, że wszystko jest ok. Trzymamy kciuki
witam z rana my wstaliśmy o 7 ;-) (oczywista tysiąc pobudek w nocy). Ale mimo to, mam dobry humor bo piękne słońce za oknem
wczoraj zrobiłam sobie SPA aż lepiej się człowiek czuje ;-) zrobiłam sobie między innymi peeling ciała i mam gladziutkie jak pupcia niemowlaka
a poza tym, nałożyłam sobie maseczkę na twarz i przez pierwsze 5 minut myślałam że mi WYŻRE TWARZ tak cholernie szczypało że myślałam że mi wypala ją
przyleciałam z łazienki z tą maseczką na gębie do komputera i szukałam w necie o tej maseczce i podobno ona ma szczypać bo odkaża skórę o matko, myślałam że tą maseczke ściągne razem ze skórą z mojej gębulki masakra
ale efekt końcowy super twarz też mam mięciutką ;-)
-------
luuuzna doula jak dla mnie strzał w dziesiątkę! sama właśnie o tym myślę!!! tylko nie wiem czy byłoby gdzieś w moich okolicach takie szkolenie
wczoraj zrobiłam sobie SPA aż lepiej się człowiek czuje ;-) zrobiłam sobie między innymi peeling ciała i mam gladziutkie jak pupcia niemowlaka
a poza tym, nałożyłam sobie maseczkę na twarz i przez pierwsze 5 minut myślałam że mi WYŻRE TWARZ tak cholernie szczypało że myślałam że mi wypala ją
przyleciałam z łazienki z tą maseczką na gębie do komputera i szukałam w necie o tej maseczce i podobno ona ma szczypać bo odkaża skórę o matko, myślałam że tą maseczke ściągne razem ze skórą z mojej gębulki masakra
ale efekt końcowy super twarz też mam mięciutką ;-)
-------
luuuzna doula jak dla mnie strzał w dziesiątkę! sama właśnie o tym myślę!!! tylko nie wiem czy byłoby gdzieś w moich okolicach takie szkolenie
mnie też się marzą te studia ale mam wrażenie że troche za późno żeby je zaczynać.. chociaż... kurcze, super zawódLuuuzna- ja tez nie wiedziałam co to oznacza- a może by tak połoznictwo? Fajny zawód, powaznie bardzo mi się podoba ale studia troche cięzkie.
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
U nas kto szybciej przyjdzie ten szybciej wchodzi do gabinetu