reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

witam sie z rana niewyspana na maksa, Stas wstał o 4:20 w dobrym humorze i zasnął po godzinie a ja o 6 wstaje wiec padnięta :-( a rano jak go budziałam do złobka to zasypiał na siedząco

reklama
Na szczęście godziny przyjęć się zmieniły i jedziemy na 11 do pediatry nie będę musiała tak długo czekać czy u was w przychodni dzieci do roczku mają pierwszeństwo?

Marzka to od razu pisz co powiedział doktor! Ech u nas nie ma żadnego pierwszeństwa:( Chyba że dla bardzo malutkich dzieci..ale i to nie zawsze!

Dzień dobry. Ja tak w miarę wyspana, wstalismy o 7.30:) teraz sobie lezymy i oglądamy tv. Pogoda u nas okropna niestety. Nawet pomysłu nie mam na jakiś prosty obiad Marzka mam nadzieję, że lekarz ci powie, że wszystko jest ok. Trzymamy kciuki:)

U nas tez jakaś dziwna pogoda...nie wiem co wyjdzie z dzisiejszego spaceru:( Pomysłu na obiad tez nie mam...ale za to Tomek własnie je śniadanie...obgryza książke:)

u nas fatalna pogoda zimno, pada... ze spaceru nici ale moze sie wybawi w złobku i bedzie w domku odpoczywał ehehhe ;-)

Marzka, trzymamy kciuku daj znac co i jak.

witam z rana :biggrin2: my wstaliśmy o 7 ;-) (oczywista tysiąc pobudek w nocy). Ale mimo to, mam dobry humor bo piękne słońce za oknem :-D

wczoraj zrobiłam sobie SPA :-D aż lepiej się człowiek czuje ;-) zrobiłam sobie między innymi peeling ciała i mam gladziutkie jak pupcia niemowlaka :-D
a poza tym, nałożyłam sobie maseczkę na twarz i przez pierwsze 5 minut myślałam że mi WYŻRE TWARZ :szok: tak cholernie szczypało że myślałam że mi wypala ją :-D
przyleciałam z łazienki z tą maseczką na gębie do komputera i szukałam w necie o tej maseczce i podobno ona ma szczypać bo odkaża skórę :szok: o matko, myślałam że tą maseczke ściągne razem ze skórą z mojej gębulki :-D masakra :-D
ale efekt końcowy super :tak: twarz też mam mięciutką ;-)

-------
luuuzna doula jak dla mnie strzał w dziesiątkę! sama właśnie o tym myślę!!! tylko nie wiem czy byłoby gdzieś w moich okolicach takie szkolenie

Luuuzna- ja tez nie wiedziałam co to oznacza- a może by tak połoznictwo? Fajny zawód, powaznie bardzo mi się podoba ale studia troche cięzkie.
mnie też się marzą te studia :zawstydzona/y: ale mam wrażenie że troche za późno żeby je zaczynać.. chociaż... kurcze, super zawód :-D

reklama
Do góry