reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Ja już wróciłam ze spacerku:) Na szczęscie udało mi się wyciągnąć kolezanke i umówić sie na jutro:)
A u nas dzis tak ciepło że Tomek miał na sobie tylko bluzkę z długim rękawem i bluzę z dresika...a i tak karczek może nie gorący ale bardzo ciepły:)
Misio jak dasz linka to zagłosuje...ja się tam na Fb nie znam:(
A dla psinki zdrówka..no albo żeby przynajmniej się tak nie męczyła!

Kopciuszku za takie koleżanki to tez bym podziekowała!
I super że Julcia zadowolona! Mam nadzieję że na katarku się skończy!

Marzka nie mam pojęcia co to znaczy ale niecierpliwie czekam co ci pediatra jutro powie!

reklama
Wróciłam z wynikami posiewu moczu i w uwagach jest napisane Bakteriuria nieznamienna flora mieszana bakterii w 1ml 10000. Co to oznacza ?nie mam pojęcia zielonego.

Z tego co wkleiła Marta wynika ze jest to zakazenie drog moczowych...ale najlepiej skonsultuj to z lekarzem chocby telefonicznie.Jesli nie poszlabym nawet z samym wynikiem do przychodni,niech wypowie sie jakis pediatra,moze trzeba szybko zaczac podawac leki.

Ten artykuł przedstawia calkiem jasno ta teorie
http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,170,bakterie-w-moczu-bakteriuria
Tam rowniez piszeze nie powinno sie pobierac moczu na posiew woreczkiem...a ty chyba tak zrobiłas?

Ostatnia edycja:
luuuzna wozek sprzedal sie za 650 zl:) a dzis kupilam juz nowy:) i etraz spokojnie moge czekac na snieg:) kupilam nowy za 390. nie najtanszy ale kola duze pompowane,pojedyncze:) tazke zadfowolona jestem i to nowy wozek z roczna gwarancja:) postaram sie wkleic pozniej fotke:)

Marzka mi to wyglada na zapalenie drog moczowych. No ale lekarzem nie jestem,jutro wizyta wiec pewnie lekarz podejmie odpowiednie leczenie. Oby:) niehc Michalek juz nie cierpi.

No właśnie ale on tydzień temu brał antybiotyk na zapalenie dróg moczowych, a w laboratorium sami mi kazali mocz do woreczka pobrać. Nie będę go przecież faszerować co 2 tyg antybiotykiem skoro niewiadomo jakie to bakterie.

Marzka a nie można jakos dokładniej sprawdzić tych bakterii? Zreszta...ja tam wolę poczekać co powie lekarz...w końcu to on się powinien lepiej znać:)
Paulus no tu piszemy:)

reklama
Do góry