reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ali ma 2 drzemki. Co do obiadu to ja robię barszcz biały a na drugie pieczone skrzydełka na ostro:)
ALE MI SMAKA NAROBIŁAŚ TYMI PIKANTNYMI SKRZYDEŁKAMI ! Ja mam goląbki od babci w zamrazalce :tak: :-)
Gabrycha w ciągu dnia śpi tylko raz ok godziny ..czasem jej się zdarzy dwa ,ale niezbyt często..

Obudził się gadzinowski. No ja rozumiem jedną drzemkę, ale 2,3-godzinną, a on pospał ledwie godzinkę i koniec. A potem jest zmierzły bo niewyspany :-/
Marta, zdrówka! I ta z katarem i z chorą nogą :-) Bo na salsę to trzeba mieć obie nóżki sprawne :-)

Ja jeszcze nie wiem co ugotuję, mięso mi się rozmraża, ale nie wiem jakie :-)

no ja własnie tez brak pomysłu na obiad.... cos na szybko ale jak wroce ze Stasiem ze złobka to zanim obiad zanim co... hmm cos wymyslic trzeba bo głodomor moj mąz przyjedzie ;-)

mamo stacha - "gadzinowski" :D:D:D:D

a my wrocilismy niedawno ze spacerku:) ze 3 godz lazilismy,maly sie wyspal a pozniej zjadl cala drozdzowke:D:D dzis jak narazie nawet spokojny est,zachowuje sie jak czlowiek:)

reklama
mamo stacha - "gadzinowski" :D:D:D:D

a my wrocilismy niedawno ze spacerku:) ze 3 godz lazilismy,maly sie wyspal a pozniej zjadl cala drozdzowke:D:D dzis jak narazie nawet spokojny est,zachowuje sie jak czlowiek:)

jezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!

Do góry