reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ali ma 2 drzemki. Co do obiadu to ja robię barszcz biały a na drugie pieczone skrzydełka na ostro:)
ALE MI SMAKA NAROBIŁAŚ TYMI PIKANTNYMI SKRZYDEŁKAMI ! Ja mam goląbki od babci w zamrazalce :tak: :-)
Gabrycha w ciągu dnia śpi tylko raz ok godziny ..czasem jej się zdarzy dwa ,ale niezbyt często..

Obudził się gadzinowski. No ja rozumiem jedną drzemkę, ale 2,3-godzinną, a on pospał ledwie godzinkę i koniec. A potem jest zmierzły bo niewyspany :-/
Marta, zdrówka! I ta z katarem i z chorą nogą :-) Bo na salsę to trzeba mieć obie nóżki sprawne :-)

Ja jeszcze nie wiem co ugotuję, mięso mi się rozmraża, ale nie wiem jakie :-)

no ja własnie tez brak pomysłu na obiad.... cos na szybko ale jak wroce ze Stasiem ze złobka to zanim obiad zanim co... hmm cos wymyslic trzeba bo głodomor moj mąz przyjedzie ;-)

mamo stacha - "gadzinowski" :D:D:D:D

a my wrocilismy niedawno ze spacerku:) ze 3 godz lazilismy,maly sie wyspal a pozniej zjadl cala drozdzowke:D:D dzis jak narazie nawet spokojny est,zachowuje sie jak czlowiek:)

reklama
mamo stacha - "gadzinowski" :D:D:D:D

a my wrocilismy niedawno ze spacerku:) ze 3 godz lazilismy,maly sie wyspal a pozniej zjadl cala drozdzowke:D:D dzis jak narazie nawet spokojny est,zachowuje sie jak czlowiek:)

jezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!

Do góry