reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Zosia wypija 3 razy po 150-180 ml. Też już tak nie zawsze chce pić, dlatego jej daję w zasadzie i rano i wieczorem przez sen.

ja probowalam mojemu dawac przez sen to tez eraz nie chcial... ja nie wiem czemu nie chce ale to bananowe jak narazie mu smakuje wiec moze znopwu zacznie pic jako tako:) chociaz zadowala mnei raz dziennie tez ,wazne ze cokolwiek:) to Zosia w porownaniu do Alana sporo mleczka pije bo moj wypije ze 120 raz dzinnie.

reklama
no noremalna drozdzowka:) moj ma niezly apetyt al gruby nie jest,2 kanapki tez potrafi zjesc z rana na sniadanie. i Dodam ze moj mleka nie je prawie wcale,mamuy teraz bebiko 3 bananowe to tego czasami sie napijie bo zwyklego juz od dluzszego czasu nie chcial.
ojj to kiepsko ,że mleka nie pije..w tym wieku to bardzo ważne..mojej znajomej dziecko od 6mc nie chciało mleka i dzieciak w wieku 2lat ma wszystkie zęby popsute , nie mówiąc już co tam z resztą może się dziać :-( może kaszki spróbuj za miast melka podawać ..

ojj to kiepsko ,że mleka nie pije..w tym wieku to bardzo ważne..mojej znajomej dziecko od 6mc nie chciało mleka i dzieciak w wieku 2lat ma wszystkie zęby popsute , nie mówiąc już co tam z resztą może się dziać :-( może kaszki spróbuj za miast melka podawać ..
kaszek tez juz nie chce,lekarka mowila ze po prostu duzo nabialu dawac,jogurty,serki,ser bialy.

ja probowalam mojemu dawac przez sen to tez eraz nie chcial... ja nie wiem czemu nie chce ale to bananowe jak narazie mu smakuje wiec moze znopwu zacznie pic jako tako:) chociaz zadowala mnei raz dziennie tez ,wazne ze cokolwiek:) to Zosia w porownaniu do Alana sporo mleczka pije bo moj wypije ze 120 raz dzinnie.
Gabrycha 3x po 210ml. + 1x kaszka ok. 200ml :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
+ kanapeczki troszkę zjada z nami przy śniadaniu , obiad ok 200ml. , banana lub inny owoc (ok. połowy dużego) i między czasie chrupki, ciasteczka hippa itp.
też wydaje mi się ,że sporo a jednak taki z niej szczypioreczek :tak: ;-)
no sporo a taka drobniutka jest:) ale to dobrze,dobra przemiane ma:)
Alan wazy ok 11 kg ale nie widac tego po nim,gruby niest,jest wysoki i moze dlatego. Sporo chodzi i tez pewnie spala to co zjadl:)

Do góry