aga6671
Mama Hani i Tomka
kurcze moze powinnas pojechac do wodzia do tej mojej pani doktor ?? kolezanka ostatnio u mnie byla i mowila ze jej 4 latni synek non stop chorowal a ona go wyciagnela i juz 3 miesiace chodzi do przedszkola i co najwyzej katarek ma ! a tak to co chwile oskrzela, krtan, pluca ...
A jak się nazywa?
Dobrze ze z Hania lepiej:-)szkoda ze z Tomeczkiem gorzej:-(a wy nie macie w szpitalu pomocy doraznej?U nas jest w wiekendy calodobowa taka pomoc i jest rowniez tam pediatrawczesniej jak nie bylo to ktoras przychodnia pelnila wiekendowa sluzbe zdrowiabo moim zdaniem lepiej byloby pokazac go wczesniej a nie czekac do poniedzialku.
A co do domka to super saale troche kosztuja,ja niestety nie mam nikogo kto potrafilby taki zrobic
Mamy taki weekendowy dyżur tylko że tam też nie zawsze jest pediatra!
A co do domku..to wiem ile kosztują dlatego tak się cieszę..bo wujki z gór taniej drzewo załatwili a tylko zjeżdzalni szukamy! Na allegro 2,5 m kosztuje koło 90 zł..ale drugie tyle to przesyłka! Ale znów w okolicznych sklepach taka kosztuje ponad 200!
Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((
Boże strasznie mi przykro...nawet sobie nie wyobrażam jaka to tragedia!