ufff wreszcie dziś skończyłam pisać prace mgisterską i już ją wysłałam do promotora czuje wieeelką ulge
poza tym pogoda pod psem... leje i burze
na pocieszenie upiekłam ciasto truskawkowe pychotka i bardzo łatwe!!
poza tym pogoda pod psem... leje i burze
na pocieszenie upiekłam ciasto truskawkowe pychotka i bardzo łatwe!!
co prawda nie cieszę się z braku neta, ale ciesze się że znaleźliście tak tani wynajem i że blisko centrumHej laski. Troszkę mnie nie było więc wypada się odezwać.
Aleks zaskakuje mnie z dnia na dzień coraz bardziej. Siada samodzielnie kilka razy dziennie!!!!! Co chwila obrót na brzuch(obraca się na obie strony) Obecnie zmiana pampersa to wyczyn!:-)
Jutro podpisujemy umowę o wynajem mieszkanka(domku) dwupokojowego, udało nam się znaleźć za 500 zł miesięcznie więc jesteśmy zadowoleni bo praktycznie w centrum będziemy mieszkali
Wyprowadzimy się dopiero za miesiąc, dwa ale to z powodów finansowych...
Zła wiadomość jest taka, że wtedy nie będę przez dłuuuugi czas pisać na forum... Tylko podczytywać czasem o neta mieć nie będę...
Hm... no to chwilowo tyle. Buziaki
dołączam się do życzeń!Agatko wszystkiego najlepszego słonko
a co mu się dokładnie dzieje? napisz mi proszewitajcie
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:---( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*