reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ufff wreszcie dziś skończyłam pisać prace mgisterską i już ją wysłałam do promotora :-D czuje wieeelką ulge :tak:
poza tym pogoda pod psem... leje i burze :no::dry:

na pocieszenie upiekłam ciasto truskawkowe :-D pychotka i bardzo łatwe!!

Hej laski. Troszkę mnie nie było więc wypada się odezwać.
Aleks zaskakuje mnie z dnia na dzień coraz bardziej. Siada samodzielnie kilka razy dziennie!!!!!:tak::-D Co chwila obrót na brzuch(obraca się na obie strony) Obecnie zmiana pampersa to wyczyn!:-)

Jutro podpisujemy umowę o wynajem mieszkanka(domku) dwupokojowego, udało nam się znaleźć za 500 zł miesięcznie więc jesteśmy zadowoleni bo praktycznie w centrum będziemy mieszkali:)

Wyprowadzimy się dopiero za miesiąc, dwa ale to z powodów finansowych...
Zła wiadomość jest taka, że wtedy nie będę przez dłuuuugi czas pisać na forum... Tylko podczytywać czasem o neta mieć nie będę...
Hm... no to chwilowo tyle. Buziaki:happy2:
co prawda nie cieszę się z braku neta, ale ciesze się że znaleźliście tak tani wynajem i że blisko centrum :-D

Agatko wszystkiego najlepszego słonko :)
dołączam się do życzeń!

witajcie:)
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:-:)-:)-( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*
a co mu się dokładnie dzieje? napisz mi prosze :zawstydzona/y:

reklama
Teraz to już się naprawdę załamię:no:
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszlu:no: A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory:no:
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewają:no: I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...

Ojej... zdróweczka!!!!

Mika super że prace skończyłas pisac;-)

witajcie:)
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:-:)-:)-( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*

Oj:-(mam nadzieje ze jednak nie bedzie tak zle;-)trzymam kciuki;-)
AGA za Tomeczka również;-)i czekam wiesz na co?:tak:

hej dziewczynki
nie mam czasu nadrabiac.chodze drugi dzien jak zombi.
moja mala zabkuje i meczymy sie obydwie.

mam dylemat.bo nie dosc ze mala zle sypia przez te zabki,to zauwazylam ostatnio ze przesiaka jej pampers i codziennie w nocy musze ja przabierac:eek:
dzisiaj się zasiusiała i wiadomo zanim ją przebrałam to oczy jak 5 zł i zachciało jej się gadac.tańczyłam z nią przez 1,5 h aż w końcu padla.
nie wiem już co mam robic z tymi pampersami :-(

Oj:-(mam nadzieje ze jednak nie bedzie tak zle;-)trzymam kciuki;-)
AGA za Tomeczka również;-)i czekam wiesz na co?:tak:

Kopciuszku 5 min i dam zdjęcia:zawstydzona/y:
hej dziewczynki
nie mam czasu nadrabiac.chodze drugi dzien jak zombi.
moja mala zabkuje i meczymy sie obydwie.

mam dylemat.bo nie dosc ze mala zle sypia przez te zabki,to zauwazylam ostatnio ze przesiaka jej pampers i codziennie w nocy musze ja przabierac:eek:
dzisiaj się zasiusiała i wiadomo zanim ją przebrałam to oczy jak 5 zł i zachciało jej się gadac.tańczyłam z nią przez 1,5 h aż w końcu padla.
nie wiem już co mam robic z tymi pampersami :-(

Ech..ja już olewam pampersy..co jakiś czas zdaży się że Tomek rano się przesika..ostatnio calutkie plecy miał mokre i cały rękaw z body:szok:

No to chwalę sie łazienką:-D He he to drugie zdjęcie jest od strony kibelka, a na firanę nie patrzcie bo na razie wisi byle jaka..ale po wypłacie wymienię:-D

Załączniki

• P5270023.jpg
    P5270023.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 52
  • P5270026.jpg
    P5270026.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 52
WItams sie z rana...
Rysiek jadl o 5 wiec zostawilam go tatusiowi w lozeczku i znalazlam czas dla siebie:)
chyba bede musiala tak wstawc zeby se kapac i doprowadzac sie do porzadku:) boRysiek jak siedzi ze mna w lazience to jest niecierpliwy:)

a teraz tlumaczonko:)
w pon w poludnie padl nam internet....
i do wczoraj nie moglimy sie doprosic panow z neostr...zeby ktos przyszedl to naprawic...ale naszczescie wczoraj wieczorem ruszyli dupska!!

myslalam ze umre bez neta jak bez nogi:)

dzis przylatuje moja siostra:) jest w ciazy w 10 tygodniu:)
wec sie szykuje na spotkanie:) strasznie sie boi ze nie dojdzie do siebie po ciazy wiec musze jej pokazac ze nie jest az ta zle:)

mam nadzieje ze dzieciaki zdrowe:)
pozniej cos nadrobie a poki co ide sie balsamowac:)

reklama
No to chwalę sie łazienką:-D He he to drugie zdjęcie jest od strony kibelka, a na firanę nie patrzcie bo na razie wisi byle jaka..ale po wypłacie wymienię:-D
Aga extra łązienka wyszła:-):tak:
WItams sie z rana...
Rysiek jadl o 5 wiec zostawilam go tatusiowi w lozeczku i znalazlam czas dla siebie:)
chyba bede musiala tak wstawc zeby se kapac i doprowadzac sie do porzadku:) boRysiek jak siedzi ze mna w lazience to jest niecierpliwy:)

a teraz tlumaczonko:)
w pon w poludnie padl nam internet....
i do wczoraj nie moglimy sie doprosic panow z neostr...zeby ktos przyszedl to naprawic...ale naszczescie wczoraj wieczorem ruszyli dupska!!

myslalam ze umre bez neta jak bez nogi:)

dzis przylatuje moja siostra:) jest w ciazy w 10 tygodniu:)
wec sie szykuje na spotkanie:) strasznie sie boi ze nie dojdzie do siebie po ciazy wiec musze jej pokazac ze nie jest az ta zle:)

mam nadzieje ze dzieciaki zdrowe:)
pozniej cos nadrobie a poki co ide sie balsamowac:)

Nio hehe bardzo wczesnie dzienzaczęłas;-)
No i gratulacje dla siostry!

Do góry