po pierwsze witam nowa mamuskeWitaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
Zobacz załącznik 249184Zobacz załącznik 249183
fajnie ze znow ktos z bliska
a po drugie mam takiego sameg psa a coma to moj ulubiony zespol...no jeden z wielu
ja tez tak mylse..moj mruczy, placze i smieje sie...a ja myślę,że sie śni jednak....mój Synus często przez sen się uśmiecha albo nawet śmieje na głos
mea fota Agatki z czapce policyjnej jest zabojcza rozklada na lopatkiluuzna ja moze szalu nie mam ale bardzo lubie kawalki COMY zwlaszcza z pierwszej plyty !!
hehe a moje dziecko jeszcze spi !! ostatnio budzila sie regularnie o 7-7.30 a dzis obudzila sie na kupe o 5 i jak zasnela t spi do teraz
hehe mata i fotelik do samochodu to ulubione miejscowki mojego kota FrankaPowiem Ci ze fajnie pieska miec ale niestety wychodzenie w psem i z wózkiem ciezko jest ale juz mam to opracowane i dajemy rade...
a Stas uwielbia patrzec na naszego psa i smieje sie do niego ale trzeba bardzo uwazac bo nasz pies uwielbia te miejsca co Stas i kiedys przyłapałam go jak razem lezeli na macie
Zobacz załącznik 249374
mam nadzieje ze dobrze poszly egzaminy wszystkim mamom!!Cezsc dziewczyny, jas nie czytam Was ostatnio bo sie uczej tej obrzydliwej ortopedii...... Jutro egzamin o 12tej, trzymajcie kciuki za nas. Juz 10 dni bez chlopakow, dobrze ze to tylko 60 km to jutro po egzaminie pedzimy do nich cociaz na jeden dzien. Ide sie uczyc
i podziwiam ja bym tyle nie wytrzymala bez malego
ja robie 150ml mleka i dodaje 4 miarki kleiku ryzowego z bobovity i daje przez smoczek 3-ke dr brownsa i leci mu...a jak robisz kaszke zeby byla plynna ? bo ja za kaszke do picia place majatek a chetnie przetestoalabym tansza wersje!!!
kopciuszku pomidorowka byla "czysta" ja teraz ograniczam zbedne tluszcze i na chudym rosolku robie rownie chuda pomidorowa nie ma tesciowej wiec szaleje a mariuszowi smakuje
Ja podalam wit c w kropelkach wlasnie i odpukac nie rozchorowal sie
ja tez daje....ja stosuje Cebion (wit c))
tylko ostatnio zauwazylam ze mozna go podawac tylko do 3 miesiecy od otwarcia... a u nas juz minely......
a podobno jak sie trzyma leki w lodowce to mozna ten termin wydluzyc
bidule!!witajcie
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:---( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*
wspolczuje i trzymam kciuki zeby sie jednak okazalo ze to nie to...
a jakie sa objawy?? moj Rysiek sie poci strasznie...ale jak go wujek badal to mowil ze to raczej nie krzywica bo innych objawow nie ma...tylko potliwoc...
ale on sie poci jak je, jak spi jak sidzi caly czas....
no ale wiesz jaka jestem teraz gotowa do zycia jak nigdy chyba musze tak wstawac oc dzienAga extra łązienka wyszła:-)
Nio hehe bardzo wczesnie dzienzaczęłas;-)
No i gratulacje dla siostry!