reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej!

Agatko-Wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 5 miesiecy:-)

Ostatnia edycja:
Witam kobietki co można podać prawie 6 miesięcznemu maluchowi jak go dopiero bierze jakieś przeziębienie troszkę pokasłuje i kicha ale bez wydzieliny? Można jakąś witC i czy jest specjalna dla niemowląt?

My bierzemy codziennie 3 kropelki cebionmulti (kompleks witamin) ;-) ale jakby coś się działo to mam podać 6 kropelek :-)
A do noska sterimar baby albo inną sól... jak już jest katarek to Nitrivin ;-)

U nas ciąg dalszy biegunki... na szczęście kupsztale zmniejszyły się do 4 dziennie + 2 nocne :-( Z tego smrodu zakupiłam kosz do pieluch, który każdego pamka pakuje osobno:tak:
Fajną dziewczynę poznałam dzisiaj na spacerku... tak samo jej się nie chce chodzić jak mi, więcprzesiedziałyśmy na ławce 2h :-D Ma córeczkę jest ze stycznia :tak:
A poza tym to nic mi się nie chce :-p

:szok::szok:właśnie się dowiedziałam,że zaraziłam dwie moje kuzynki:szok::szok:...dzieckiem hehehe...zaczęły pracować nad potomstwem :) tak im się Julek spodobał:-):-)

A ja się dziś wzruszyłam do łez normalnie bo ząbek nam idzie :tak::tak::tak:hurraaa...mało go widać ...tylko właściwie dziąsełko przecięte ..ale czuc już mocno....,że ja nie skojarzyłam... Bo wczoraj pobił sam siebie ze ślinotokiem ..jak już zabrakło pieluchy do wycierania to w ruch poszły moje rękawy z bluzy;-);-);-) bo akurat na zakupach bylismy:-)...można je było po pół godzinie wykręcać:-D

Marudny strasznie i jeść nie chce ale to chyba normalne,co??spróbuję mu dać butle na spaniu...

Teraz to już się naprawdę załamię:no:
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszlu:no: A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory:no:
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewają:no: I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...

Teraz to już się naprawdę załamię:no:
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszlu:no: A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory:no:
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewają:no: I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...

ojeeejjjj zdrówka życzymy!!!!

reklama
witajcie:)
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:-:)-:)-( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*

Do góry