sylwik1987
Filipek
ja też zdecydowanie zachęcam do odwiedzenia tego zoodziewczyny z Gdańska mam pytanie, gdzie dokładnie jest w Gdańsku zoo i czy warto tam iśc??
Z tego co się orientuje to chyba na Oliwie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też zdecydowanie zachęcam do odwiedzenia tego zoodziewczyny z Gdańska mam pytanie, gdzie dokładnie jest w Gdańsku zoo i czy warto tam iśc??
Z tego co się orientuje to chyba na Oliwie??
myślałam że mieszkasz niedaleko mnie, bo w moim województwie ( pomorskim) też jest działdowoDziałdowo jest w województwie warmińsko-mazurskim, Niecale 20 km od granicy z woj. mazowieckim
Rodziłam 31.12.2009 godz 12.50 przez cc. Bastuś ważył 2910 i byl 52 dlugi dostal 10 pkt w/g skali Apgar. Mój synek to istny terrorysta. Np. dziś cały dzien mi marudzil, ani noszenie, ani bujanie, ani samoloty nie pomagaly, a wystarczylo ze tata wrocil do domu i od razu zrobil sie Aniołek. chyba mu sie już znudziłam, całymi dniami siedzi tylko ze mną więc mu się nie dziwie Poza tym jest najcudowniejszy na świecie oczywiscie wazy już 8 kg i jest 68 długi, chyba zaczyna ząbkowac bo strasznie się ślini i wszystko bierze do buzi, najlepsze sa oczywiście palce mamy
Musicie mi wybaczyc czasami gafy i niewiedze techniczną, ale jestem pierwszy raz na forum. Z góry przepraszam
Witamy bardzo serdecznie
wiramy nowa mame
Witamy nowa mame i zapraszamy do pisania
Witamy:-)
ja również Cię serdecznie witamUdało mi się sklecić posta z kilkoma cytatami. Jupi!!!
Uczę się dopiero:-)