reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Czytam Was dzielnie ale na odpisywanie jakoś brak czasu, sorki
Wszystkim jubilatom sto latek od e- cioci. Lachony- solenizanci to Ci co obchodzą imieniny;-) Urodziny- jubilaci. Chociaż dopóki mnie na ostatnich urodzinach kolezanki mąż nie upomniał to też mi było wsio ryba, hehe
Daffi- widocznie Julasek wrazliwa jest, pozostaje Ci dzielnie smarowac kochany pyszczek i sterylizować wszystko częściej i często myć jej łapki bo do buzi pewnie pcha, Doradzałabym też wypażyć wszystki jej zabawki bo tak to będziesz miała ciągłe nawroty
U nas dziś pierwszy raz kaszka była na wieczór. Lidka uwielbia kaszki i kleik, normalnie pożera z taką radością że szok, mały żarłoczek. Wszystko jemy łyzeczką
Co do nocnika, hm, nie zgodzę się z tym że to za wcześnie. Może trudno w to uwierzyć ale są mamy które wysadzają na nocnik jeszcze mniejsze maluszki, sa takie specjalne nocniczki w kształcie cylindra. Ja nie praktykuję ale wiem że można. My zam,ierzamy zacząć naukę nocniczka jak mała zacznie już porządnie siedzieć. Ale u nas to inna bajka bo my tetrowe więc trochę szybcirj powinno nam to pójść. Jak to Marta napisała będę miałą lepszą motywację, hihi;-):-D
A jeszcze o bukietach było. Ja swoją wiązankę zobaczyłam jak mi mąż przyniósł- tak sobie wymyślilismy że to on mi wybierze bo to on mi ja wręcza-wedle tradycji to wręczenie pannie młodej wiązanki ślubnej to taie powtórne zapytanie pana młodego o rękę. W tej sytuacji doszliśmy do wniosku że skoro pierścionka zaręczynowego nie wybierałam to i wiązanki nie będę. Baaardzo mi się podobała- miałam herbaciane róże i kremowe takie delikatne ale nazwy nie pamiętam, wkleję Wam zdjęcie na zamknięty;)

Rodziłam 31.12.2009 godz 12.50 przez cc. Bastuś ważył 2910 i byl 52 dlugi dostal 10 pkt w/g skali Apgar. Mój synek to istny terrorysta. Np. dziś cały dzien mi marudzil, ani noszenie, ani bujanie, ani samoloty nie pomagaly, a wystarczylo ze tata wrocil do domu i od razu zrobil sie Aniołek. chyba mu sie już znudziłam, całymi dniami siedzi tylko ze mną więc mu się nie dziwie :) Poza tym jest najcudowniejszy na świecie oczywiscie :) wazy już 8 kg i jest 68 długi, chyba zaczyna ząbkowac bo strasznie się ślini i wszystko bierze do buzi, najlepsze sa oczywiście palce mamy :)

Musicie mi wybaczyc czasami gafy i niewiedze techniczną, ale jestem pierwszy raz na forum. Z góry przepraszam :)

Rodziłam 31.12.2009 godz 12.50 przez cc. Bastuś ważył 2910 i byl 52 dlugi dostal 10 pkt w/g skali Apgar. Mój synek to istny terrorysta. Np. dziś cały dzien mi marudzil, ani noszenie, ani bujanie, ani samoloty nie pomagaly, a wystarczylo ze tata wrocil do domu i od razu zrobil sie Aniołek. chyba mu sie już znudziłam, całymi dniami siedzi tylko ze mną więc mu się nie dziwie :) Poza tym jest najcudowniejszy na świecie oczywiscie :) wazy już 8 kg i jest 68 długi, chyba zaczyna ząbkowac bo strasznie się ślini i wszystko bierze do buzi, najlepsze sa oczywiście palce mamy :)

Musicie mi wybaczyc czasami gafy i niewiedze techniczną, ale jestem pierwszy raz na forum. Z góry przepraszam :)

No to rośnie jak na drożdżach :)) No i miałam sylwestra w szpitalu :) hehe :) Mój to jak widzi tatę to dopiero szaleć zaczyna, taki z niego tacisynek :)

reklama
Do góry