reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

.

Daffi a jak stara kupo- plama od 2 prań i nie schodzi? Masz pomysł?

Witaj kopciuszku
kupe trzeba zapierac odrazu, bo inaczej to chyba nie zejdzie...dostalam takie rady od doswiadczonej kolezanki i zapieralam nawet w srodku nocy pare razy i wszystko ladnie schodzilo...jak zostawilam to plamy zostaly i za nic nie chca zejsc...
najlepiej zapierac zwyklym mydlem w kostce...schodzi lepiej niz proszkiem...

reklama
ja kupe od razu do zimnej wody i splukuje te grudki..i zostawiam a pozniej wrzucam do pralki.. ;)
a jesli nie chce zejsc to ja tam drapie szarym mydlem - ono jest najlepsze :) no i potem jeszcze do pralki

kupe trzeba zapierac odrazu, bo inaczej to chyba nie zejdzie...dostalam takie rady od doswiadczonej kolezanki i zapieralam nawet w srodku nocy pare razy i wszystko ladnie schodzilo...jak zostawilam to plamy zostaly i za nic nie chca zejsc...
najlepiej zapierac zwyklym mydlem w kostce...schodzi lepiej niz proszkiem...
podstawa to zaprac najpierw w zimnej wodzie bo jak w cieplej to to przeniknie w tkanine i palama zostanie juz! jak juz mowilam ja z jednych bodziakow tez spralam kupe dodam ze z bialych i dalam dosc duzo plynu do naczyn i troche proszku i jak to wypralam w pralce to sa biale jak nowe

sdziewczyny czy wasze maluszki byly maudne po szczepieniu. jesli tak to jak dlugo.
sorki , ze samych malych lieterk uzywam ale mam maxa na drugim ramieniu.
normalnie jestem wykonczona i zmeczona po dniu dzisiejszym. ktos mi podmienil dziecko albo zauroczyl.
szczepionke mielismy w pon i bylo wszystko ok. nawet garaczki nie mial.
4 dzien ma zadka kupke i to taka ze spazmow a dzis mi marudz

a moje dziecię już śpi. ubóstwiam karuzelę z projektorem i szum morza! :laugh2:

zjadłam gołąbka (bez kapusty) i dalej jestem głodna :wściekła/y:

szukam na allegro jakiejś kiecki na chrzciny (co by była też na wesele bo się już dwa szykują w tym roku...) i nie widzę nic ciekawego :crazy: chyba jestem za wybredna...

Wybiorę się z synkiem do dermatologa :) bo ja tam lekarzom też nie ufam, jeden przed szczepieniem mówił, że to normalne bo coś zjadłam, a ta mi tu ,że AZS i skaza białkowa ...

więc idę tam gdzie się na tym znają...
a ze szmerami to się jeszcze wstrzymam, nie filozofią jest latać od lekarza do lekarza .... narazie mam okulistę w tym tygodniu, teraz był pediatra, 10.03 będzie ortopeda, potem USG bioderek i muszę tu gdzies dermatologa jeszcze wcisnąć.

Daffi kurde :/ ja miałam kiedyś podobnie ale sama zgubiłam, wypadł z kieszeni :/
Pmiętaj by zastrzec kartę bankową i dowód w UM, unieważnić

reklama
I spozniona walentynka dla Agatki od Maxa. ostatnia zwrotka do wyciecia hi hi. reszta tekstu w doslownym jego znaczeniu.
[video=youtube;wOsLe5QSvzk]http://www.youtube.com/watch?v=wOsLe5QSvzk&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
Do góry