reklama
A
AnOoLa88
Gość
no to podaj swoje wymiary a Ci ją kupię i wysle pocztąPiękna jest a ja mam ślub w sierpniu i też będę musiała coś kupić. Ta jest piękna :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja dzis bylam u mamy z dieckiem i zrobic paznokcie
tym razem jest krwista czerwien !!!
nie dam rady was czytac ... to jest dla mnie niewykonalne
skady wy do jasnej anielci bierzecie tyle czasu ??
widzialam tylko anki zdjecia sukienki !! jest sliczna !!! anko jak chcesz to ci polece dobra fryzjerke niedaleko ciebie
ja tam chodze 
nie dam rady was czytac ... to jest dla mnie niewykonalne
widzialam tylko anki zdjecia sukienki !! jest sliczna !!! anko jak chcesz to ci polece dobra fryzjerke niedaleko ciebie
A
AnOoLa88
Gość
pewno ze chceja dzis bylam u mamy z dieckiem i zrobic paznokcietym razem jest krwista czerwien !!!
nie dam rady was czytac ... to jest dla mnie niewykonalneskady wy do jasnej anielci bierzecie tyle czasu ??
widzialam tylko anki zdjecia sukienki !! jest sliczna !!! anko jak chcesz to ci polece dobra fryzjerke niedaleko ciebieja tam chodze
![]()

emwu76
Fanka BB :)
Narawde bardzo bardzo bardzo ladna sukienka. Bedziewsz wygladala olsniewajaco .Zobacz załącznik 221199Zobacz załącznik 221200Zobacz załącznik 221201Zobacz załącznik 221202 to wlasnie tak bede wygladac.. tylko twarz do wymiany..na twarz nie patrzcie bom niepomalowana..niewyspana i zmeczona coś.. no a bede wymalowana wlosy albo zostawie swoje i zrobie koka tudziez loczki albo obetne sie jakos fajnie..
to kwestia do przemyslenia
![]()
No i te cyce ....
no no no laseczka ze hohohoh...
a brzusia to Ty juz prawie nie masz... jakbym dala swoje zdj to byscie mialy kazda po kolei niezly ubaw... ja nadal moge korzystac z pierwszenstwa... mam WIECZNA CIĄŻĘ!!!!!!!
ha hah a
Bidulkoy. Jak jest tak zle to juz noedlugo zacznie sie dobrze ...ahahahahahhaha nie wiem czy sie smiac czy plakac ahahahaha ale raczej plakac! az boje sie mezowi powiedziec!!!!! bylam niedawno w sklepie z mała bo nie mam z kim jej zsotawic i zastala nas śnieżna pogoda.. nic nie bylo widac!!!!! wiec sie zatrzymalam odlozylam torebke z ramienia obok i zaczełam zakladac folie antysniegowa czy deszczowa... i co? i wchodze do sklepu robie zakupy i chce za nie zaplacic a portfela nie mam!!!!! no wscieklam sie ze szok....ukradł mi ktos portfel i mialam w nim 200zl ktore dla mnie to zbawienie!!!!! moj dowod karta do bankomatu i mnostwo innych rzeczy!!!! nawet obrączka!!!! mialam ja zaniesc do powiekszenia i wydalo mi sie ze tam bedzie bezpieczna! jejku nie wiem co robic... maz mnie udusi..a ta obraczka..moze to jakis znak.. boshe ale mam stracha!!!!!!! ale masz glupia babo nigdy nie odkladaj torebki na bok zawsze trzymaj ja mocno przy sobie...
do chrztu potrzebny jest dowod????????nawet nie wiem czy do brata slubu zdaze wyrobic nowy!!!!!![]()
D
daffodill
Gość
no ja mam taka nadzieje:-)Bidulkoy. Jak jest tak zle to juz noedlugo zacznie sie dobrze ...glowa do gory!!
D
daffodill
Gość
dziewczyny jesli ktorejs z was dzieciatko ma taka szorstka skore na buziuni po tych wysypkach... to polecam:
Krem S.O.S. NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA
ja posmarowalam niedawno Julce nim buziunie i normalnie znika w oczach.....
moze znalazl sie sposob na ta jej wysypke by jakas ja redukowac....
Krem S.O.S. NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA
ja posmarowalam niedawno Julce nim buziunie i normalnie znika w oczach.....
moze znalazl sie sposob na ta jej wysypke by jakas ja redukowac....
świetnie w niej wygladasz!!Zobacz załącznik 221199Zobacz załącznik 221200Zobacz załącznik 221201Zobacz załącznik 221202 to wlasnie tak bede wygladac.. tylko twarz do wymiany..na twarz nie patrzcie bom niepomalowana..niewyspana i zmeczona coś.. no a bede wymalowana wlosy albo zostawie swoje i zrobie koka tudziez loczki albo obetne sie jakos fajnie..
to kwestia do przemyslenia
![]()
jakie zwisy!!!!ładny biust masz babo!jasne cycory to sa przed karmieniem.. tak się prezentują po karmieniu.. zwisy jakieś takie
tak patrze na to..jaki ja mam basior jeszcze..;/
a my juz zabukowalismy termin na chrzciny-13 czerwiec...ale bylo niezrecznie bo od razu na wejsciu nie powiedzielismy ze nie jestesmy malzenstwem ....
wogole wkurzylam sie na K. bo powiedzial ze po co on tam ze mna szedl...moglam isc sama...
najlatwiej powiedziec....najlepiej przyjsc na gotowe...wrrrrrrrrrrr://///
D
daffodill
Gość
Asia widze ze w albumi kazdego posta jeszcze cytowalas ahahaha a myslalam ze bedzie cos w stylu ze w 1 poscie ogolnie to ujmiesz.... podziwiam cierpliwosc Twa!!!!!! mnie sie wszystkie dzieci podobaja kazde tworzy cos innego szczegolnego co je wyroznia sposrod wszystkich malenstw.. juz czasami braknie mi slow by napisac to co czuje gdy je ogladam! na sa boskie te nasze dzieci wszystkie po kolei!:-)
reklama
D
daffodill
Gość
ja szlam sama zalatwiac... nie lubie jak maz mi sie placze miedzy nogami!!!!!!!!!!! wole zalatwic to sama... on na pewno nie zalatwilby bez mszy a mi sie udalo ze beda same chrzciny czyli 15min i po sprawie!świetnie w niej wygladasz!!
jakie zwisy!!!!ładny biust masz babo!
a my juz zabukowalismy termin na chrzciny-13 czerwiec...ale bylo niezrecznie bo od razu na wejsciu nie powiedzielismy ze nie jestesmy malzenstwem ....na szczescie nie musielismy wysluchiwac litanii na teamt dlaczego to tak bez slubu itd. itp
wogole wkurzylam sie na K. bo powiedzial ze po co on tam ze mna szedl...moglam isc sama...
najlatwiej powiedziec....najlepiej przyjsc na gotowe...wrrrrrrrrrrr://///
my na szczescie po slubie ale ksiadz przy wpisie w ksiegi oczywiscie zapyatl o to i sobie zanotowal! w moim kosciele nie daja chrztu nieslubnym dzieciom!