reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

znalazłam zdjęcie, które zrobiła moja mama kilka chwil po narodzinach Danielka.
patrzcie jaka jest różnica między dzieckiem z cesarki a dzieckiem rodzonym siłami natury...

1002924k.jpg
boshe które jest które????? to czerwone pewnie sn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak - ta opuchnięta, czerwona dziewczynka jest z porodu sn, obok niej Daniel.
różnica jest kolosalna.
Ja się strasznie bałam że moje dziecko urodzi się brzydkie- jakąś fobie miałam. A Lidka po 14-godzinnym porodzie sn była ładniutka- trochę opuchnięta owszem ale nawet czerwpona mocno nie była więc byłam w szoku.
Asia- czy myślisz że jest sens kupowac mojej małej hustawkę taka jak ma Fifi? Lidka jest dość drobna- na szczepieniu w 6 tyg miala 4320g wiec do tych 11 dobije pewnie dosc pozno. A moze cos innego bys doradzila? Zastanawiam sie nad:
FISHER PRICE SKOCZEK M8930 NOWOŚĆ!!! s_k (936470489) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA KOLYSKA DREAMSICLE P9236 s_k (936454417) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (929880172) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka leżaczek fisher price k6077 Rainforest (930812067) - Aukcje internetowe Allegro
A moze wypowiedza sie tez inne mamusie?
Mam karuzelke tiny love i zainteresowanie jest. Zastanawia mnie ten skoczek- moze jakas Wasza znajoma taki ma?

a moje dziecię już śpi. ubóstwiam karuzelę z projektorem i szum morza! :laugh2:

zjadłam gołąbka (bez kapusty) i dalej jestem głodna :wściekła/y:
A czemu bez kapusty?Przecez po takiej kapustce by mu nic nie bylo,ja jadlam juz z kapusta:tak:

szukam na allegro jakiejś kiecki na chrzciny (co by była też na wesele bo się już dwa szykują w tym roku...) i nie widzę nic ciekawego :crazy: chyba jestem za wybredna...

Ja dzisiaj przegladalam i mi sie podoba kilka:tak:

Wybiorę się z synkiem do dermatologa :) bo ja tam lekarzom też nie ufam, jeden przed szczepieniem mówił, że to normalne bo coś zjadłam, a ta mi tu ,że AZS i skaza białkowa ...

więc idę tam gdzie się na tym znają...
a ze szmerami to się jeszcze wstrzymam, nie filozofią jest latać od lekarza do lekarza .... narazie mam okulistę w tym tygodniu, teraz był pediatra, 10.03 będzie ortopeda, potem USG bioderek i muszę tu gdzies dermatologa jeszcze wcisnąć.

Daffi kurde :/ ja miałam kiedyś podobnie ale sama zgubiłam, wypadł z kieszeni :/
Pmiętaj by zastrzec kartę bankową i dowód w UM, unieważnić

Masz racje:tak:idz dio dermatologa a napewno bedziesz spokojniejsza:tak:wiem sama po sobie:tak:

Ja się strasznie bałam że moje dziecko urodzi się brzydkie- jakąś fobie miałam. A Lidka po 14-godzinnym porodzie sn była ładniutka- trochę opuchnięta owszem ale nawet czerwpona mocno nie była więc byłam w szoku.
Asia- czy myślisz że jest sens kupowac mojej małej hustawkę taka jak ma Fifi? Lidka jest dość drobna- na szczepieniu w 6 tyg miala 4320g wiec do tych 11 dobije pewnie dosc pozno. A moze cos innego bys doradzila? Zastanawiam sie nad:
FISHER PRICE SKOCZEK M8930 NOWOŚĆ!!! s_k (936470489) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA KOLYSKA DREAMSICLE P9236 s_k (936454417) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (929880172) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka leżaczek fisher price k6077 Rainforest (930812067) - Aukcje internetowe Allegro
A moze wypowiedza sie tez inne mamusie?
Mam karuzelke tiny love i zainteresowanie jest. Zastanawia mnie ten skoczek- moze jakas Wasza znajoma taki ma?

Natalko ja decydowałabym się na wersję 3w1 deluxe - na długo posłuży. ja sama żałuję, że nie kupiłam tej huśtawki tylko gniazdko aquarium - teraz muszę dokupić leżaczek do 18 kg.

a co do tego skoczka to ja chyba bałabym się o nóżki Danielka... :no:

Kopciuszku wolę nie jeść kapusty bo Daniel ma problemy żołądkowe. a co do sukienek to chcę prostą klasyczną małą czarną i za cholerę żadna mi się nie podoba. a jak już to albo za duża, albo za mała, albo za droga :baffled:

O rany, ale miałam ciężki dzień. Franek jest marudny cały dzień, M wrócił dopiero po 19-stej i jeszcze sobie poszedł na basen. Franek wściekły bo czeka na kąpiel, dopiero teraz go myje. A mówiłam, żeby to zrobił zanim pójdzie. Ale basen był ważniejszy czego efektem jest bolesny guz na mojej głowie, bo latałam od jednego do drugiego i u Staśka w pokoju przydzwoniłam w półkę. Rezultat: ja też jestem wściekła, nie miałam się na kim wyżyć. A potem się dziwię, że pokarm mi zanika. Ehhh, dobry ten mój husband, ale czasami egoista. Muszę mu trochę nagadać, niech ma wyrzuty sumienia i się nauczy, że najpierw obowiązki a potem przyjemności.

Emwu nie wiem czy zauwazylas ze w watku piwerwsze wakacje zadalam pytanie które bardzo mnie ciekawi...... bo sama sie zastanawiam i chce odpowiedzi od doswiadczonej mamy... jak mozesz looknij tam.....

reklama
Do góry