reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Ja mam wozek w garazu wiec biore wszystko co potrzebne do torby malego na rece i do garazu hihi chociaz pierwszy raz bylam taka niezorganizowana ze ledwo garaz otworzylam bo w jednej rece maly w drugiej moja torba i 2 koce plus klucze teraz trzymam koce w garazu a torbe biore przez ramie i mam 2 rece wolne:)

reklama
Ja też okres dostałam niecałe 5 tyg po porodzie i też tak jak Kopciuszek karmię tylkko cycem:confused2: No ale niektórzy mają takie szczęście. A żeby było ciekawiej tego samego dnia byłam na wizycie u gina- rano wizyta a wieczorem okres a ten kurcze tez mi nic nie powiedział że okres się zbliża- powiedział że zaczerwienienie jest i nie bardzo może stwierdzić czy mi się nadżerka nie zrobiła. Taaa, zaczerwienienie;-)

Ja też okres dostałam niecałe 5 tyg po porodzie i też tak jak Kopciuszek karmię tylkko cycem:confused2: No ale niektórzy mają takie szczęście. A żeby było ciekawiej tego samego dnia byłam na wizycie u gina- rano wizyta a wieczorem okres a ten kurcze tez mi nic nie powiedział że okres się zbliża- powiedział że zaczerwienienie jest i nie bardzo może stwierdzić czy mi się nadżerka nie zrobiła. Taaa, zaczerwienienie;-)

No wlasnie,z tego co wiem to na usg widac ze zbliza sie @ :tak:

reklama
skaza znika w 100% a to moze miec do konca zycia. poki co jest za mala by zrobic testy alergiczne... nie wiadomo na co jest uczulona i od czego to moze byc.... jednym mija inni maja to do samego konca! mam kolezanke z AZS i naprawde dziewczyna ma fatalna skore zwlaszcza na twarzy i dloniach... biedna zmaga sie z tym i tez juz ma dosc!
moj synek tez ma skaze -oj mam nadieje ze z tego wyrosni.. czasem taqk bardzo go wysypuje ze szok :szok: smaruje mu buzie olilatum ale nie bardzo widac poprawe,,,,

Do góry