G
Georgina
Gość
Moja wypija tyle ile jej daję, zostawia troszkę na dnie. Ale też jest starsza od Twojego Synusia. W dzień tak często nie chce mi jeść, w nocy co 2h;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś wyjątkowo co godzinę, ale nie dawałam jej wtedy mleka bo nie powinno się sztucznym karmić częściej niż co 2h, podobno.
Kurcze nie wiem czemu ona tak często mnie budzi. Bo co noc budzi co 2h. Może powinnam powiedzieć o tym pediatrze i przepisze inne mleko??
Ja jej daję mleko wg wskazań. 4 miarki na 120ml.
NO pewnie jest starsza to i wiecej wcina to moze Twojej malej sie wlaczylo to co moejmu tylko w nocy tylko jak to rozwiazac to nie mam pojecia bo takie przetrzymywanie w nocy to hardcore a co 2 godzinki karmic mozna wiec tez bym karmila tak jak i Ty moze wyrosnie z tegoMoja wypija tyle ile jej daję, zostawia troszkę na dnie. Ale też jest starsza od Twojego Synusia. W dzień tak często nie chce mi jeść, w nocy co 2h;/
Może to za mało dla niej?Ja jej daję mleko wg wskazań. 4 miarki na 120ml.
Hehe fajnie masz chyba musze w przyszlym miesiacu kupic lezaczek albo cosik zeby malego sadzac moze ze mna na wspolnej bedzie ogladal bo jest zawsze po kapieli skubaniec najbardziej aktywnyCzujecie to ? moje dziecko ogladnelo 2 odcinki kiepskich i gadalo sobie na reklamach ! Jaki spokoj
Moja wypija tyle ile jej daję, zostawia troszkę na dnie. Ale też jest starsza od Twojego Synusia. W dzień tak często nie chce mi jeść, w nocy co 2h;/