reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Moja wypija tyle ile jej daję, zostawia troszkę na dnie. Ale też jest starsza od Twojego Synusia. W dzień tak często nie chce mi jeść, w nocy co 2h;/

reklama
Dziś wyjątkowo co godzinę, ale nie dawałam jej wtedy mleka bo nie powinno się sztucznym karmić częściej niż co 2h, podobno.
Kurcze nie wiem czemu ona tak często mnie budzi. Bo co noc budzi co 2h. Może powinnam powiedzieć o tym pediatrze i przepisze inne mleko??
Ja jej daję mleko wg wskazań. 4 miarki na 120ml.

ale jak mala ci sie budzi to marudzi ,smoka ciagnie , chce jesc ?czy chce ciebie i zasypia jak ja wezmiesz na rece ?

Moja wypija tyle ile jej daję, zostawia troszkę na dnie. Ale też jest starsza od Twojego Synusia. W dzień tak często nie chce mi jeść, w nocy co 2h;/
NO pewnie jest starsza to i wiecej wcina to moze Twojej malej sie wlaczylo to co moejmu tylko w nocy tylko jak to rozwiazac to nie mam pojecia bo takie przetrzymywanie w nocy to hardcore a co 2 godzinki karmic mozna wiec tez bym karmila tak jak i Ty moze wyrosnie z tego:)

Asiu no moja Perła chce jeść:) Jak jest przy końcówce butli to już śpi, więc jak jej się odbije to ją kładę do łóżeczka i tak co 2h.. Może wyrośnie:) Fakt, że to mleko lubi i pięknie przybiera na wadze przy nim.

Czy wasze dzieciaczki mają powiększony węzeł chłonny pod lewą rączką (tą na której było szczepienie po urodzeniu i jest ta grudka)?
Zastanawiam się czy te węzły to od tego są duże.

a ile mala zjada porcji na dzien ?? bo na naszym mleku pisze ze dziecko powinno jesc 5 porcji po 150 ml na dobe ... i agatka tyle wlasnie zjada /tak od 140 do 170 w zaleznosci jak bardzo jest glodna!!/

reklama
Aha, teraz tak myślę, że Mała czasem wypija niecałe pół w nocy za jednym posiedzeniem a czasem całą butlę. Może zamiast od razu dawać jej jeść to postaram się ją ponosić, może uśnie bez jedzenia.

Do góry