reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja miałam stracha przed zdjęciem szwów z brzucha i miałam czego się bać!:baffled:
Pół godziny mi zdejmowali i nie mogli. Podważali żyłke igłą ale się zrywała. Bolało jak cholera:-:)-:)-(

reklama
Daffi mój to zasypipa odrazu po kąpieli i mleczku. Normalnie ma odlocik heh. Ale go budzę o 23 bo wtedy obudzi mnie w nocy dopiero po 4

wow to zazdroszcze... moja za cholerke nie chce nynac po kapieli... a ja w ciazy szybko chodzilam spac z tym ze moja corcia dokazywala caly czas i przelozylo sie to na rzeczywistosc obecna..... teraz lezy od 20 min i mnie nie wola tylko sama sie bawi i sobie gada do telewizora:-D:-p

wow to zazdroszcze... moja za cholerke nie chce nynac po kapieli... a ja w ciazy szybko chodzilam spac z tym ze moja corcia dokazywala caly czas i przelozylo sie to na rzeczywistosc obecna..... teraz lezy od 20 min i mnie nie wola tylko sama sie bawi i sobie gada do telewizora:-D:-p
Mój sobie lula heh a przedtem patrzył na karuzelkę, którą mu babcia kupiła:-D

daffi moj zasypia o23 ,24,1 lub o 2 zalezy od kolek:-(
budzi sie co 2 godz np jak zasnie o 24 to wstaje o 2 i nie spi do 3 pozniej spi do 5 i nie spi do 6lub7 KOSZMAR
a wdzien zalezy rano tez ma kolki ostatnio tak od 7,30 do 12 :baffled::baffled:
ogolnie to cyrk dzis nabiera sil na noc:cool:

kurcze biedactwa jestescie... to ja narzekam na brak snu w dzien a wy to macie koszmar!!!! dziewczyny wspolczuje wam tych kolek... ja naprawde nie chce miec z nimi nic wspolnego!!!!! przeszlam delikatna kolke z julka i plakala niesamowicie to co by bylo gdyby miala mocna????? ja mam nadzieje ze szybko sie z tym uporacie!!!!!

.. mimo ze wczesniej rana byla nie sklepiona jeszcze a teraz juz jest to jednak bola mnie tam niektore miejsca i martwia te bolesne zgrubienia!

No właśnie... mnie wreszcie wychodzą te szwy niby-rozpuszczalne... ale jeden jakoś chyba za wcześnie wyszedł i teraz mam taką rankę-pęcherzyk, szczypie to trochę. Może polecicie coś żeby to szybciej się goiło? Jakaś maść czy coś?

reklama
ja stwierdzam ze SZACUN DLA KOBIET KTORE MAJA NP 3SYNOW ROK PO ROKU !!!!!!!!!!
Ja przy jednym siwieje tzn przez kolki
Karmisz mlekiem modyfikowanym tak???
Ja to mojego błogosławie. Narazie zero kolek. Butelki antykolkowe i herbatka dają u Alusia rade

Daffi mój to tylko i wyłącznie w łóżeczku. U nas to co chwilka się budzi

Do góry