reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

wspolczuje..moj maly tez dostaje bobotic i bylo ok tzn z 6godz placzu bylo do 2 a od 3 dni znowu ryk,potraktowalam dupke termometrem i zrobil OGROMNA kupke teraz spi jak aniolek.moze ja tez odstawi bobotic moze to za dlugo go stosujemy:baffled: a co to jest VIBURCOL
dla pocieszenia mialam egzaminy w pt i sb maly z czw na pt dawal czadu cala noc masakra,ale piatkowe egz zdane po powrocie do domu plakalm jak bubr z bezsilnosci i zmeczenia na drugi dzien znowu egz jakos sie udalo ale co ja przezylam to tylko ja wiem-najgorsze jak sie spi po3-4godz na dobe organizm nie wytrzymuje
trzymam kciuki musi sie udac -a co do kolek to juz nie mam słow szukam pomocy i ratunku gdzie sie da i nic teraz czekam na sab simplex :no::no::no:wolalabym zeby to mnie bolalo a nie jego:-:)-(

viburcol to czopkina stany niepokoju dla niemowlat i malych dieci na infekcje wirusowe bolesne zabkowanie. ja tez to stosuje... ale jakos nie widze zadnej rooznicy by moja coreczke jakos uspokajaly.

reklama
Jeżeli chodzi o brak ochoty na sex to nie jesteś sama:no: Brak porządnego snu i paniczny strach przed wpadką robią swoje:baffled: Już nawet tabletek nie jestem pewna:no:
O to mi ulzyło, myślałam, że tylko ja mam takie objawy;-)

Maarta leżaczek super:tak:
Mamy taki sam po Hani i super się sprawdza:tak:
Tylko najgorsze że mały po mału zasypia tylko w nim:szok: Nawet nie muszę go kołysać ani włączać wibracji:no:
Nie wiem czy to jest zdrowe spanie ale krzyż mi pęka jak go muszę wieczorami nosić żeby usnął więc poddałam się...niech śpi gdzie chce byle spał;-)
Ja twarda sztuka jestem i nie usypiam Piotrusia, zawsez zasypia sam w łózeczku :tak: Robiłam tak od poczatku i Mały nie buntuje się, jak jest najedzony, przewinięty i nic mu nie dolega to nie ma problemu z zasnięciem, patrzy sie na pluszaki i zasypia.

No a jak chce coś w domku zrobić, a zawsze jest co robić;-) wkładam go w chustę:tak: naprawde polecam, szczególnie dla mam których dzieci sa niecierpliwe, mają kolki:tak: po co meczyć ręce jak można sobie ulżyć;-) Ja noszę Piotrusia w chuście bebelulu.

mam to samo :baffled: najgorszy jest lek przed wpadka:szok::baffled: smialam sie ,ze bede stosowac trzy metody antykoncepcyjne na raz;-)

ja i inne dziewczyny jak wyczytalam jestesmy przypadkami kobiet ktore stosujac antykoncepcje zostały mamuskami:-)
takze ja juz teraz nie wiem co robic... szczerze to powiem tak...jk ryzykowalam z mezem i w ogole sie nie zabezpieczalismy to nic sie nie wyfarzylo a jak tylko zaczelam brac tabletki od razu za 1-szym razem trafiła się juleczka:-)

:-)nie mozliwe........moj syn spi juz 3 raz budzi sie tylko jeść:tak:
a ja zamiast odespac siedze i czekam az wstanie-wariatka :baffled:
chociaz zupe ugotowalam i gary zmylam i zajzalam na forum:-)raz na ruski miesiac!!!!!

:-)nie mozliwe........moj syn spi juz 3 raz budzi sie tylko jeść:tak:
a ja zamiast odespac siedze i czekam az wstanie-wariatka :baffled:
chociaz zupe ugotowalam i gary zmylam i zajzalam na forum:-)raz na ruski miesiac!!!!!

zawsze cos ale pozazdroszcze tego snu w dzien... choc mimo wszystko lepeij zeby mi dziecko spalo w nocy niz w dzien jak juz bym miala wybierac... bo jednak meczyc sie w nocy to nic milego sama przeszlam przez to kilka razy moze z 4 ale nie chcialabym juz powtorek.
a czy wasze maluszki tez chodza tak pozno spac??? moja julka dopiero o 23 mimo ze caluski dzien z wyjatkiem dzisiejszego rozrabia i nie spi!

ja i inne dziewczyny jak wyczytalam jestesmy przypadkami kobiet ktore stosujac antykoncepcje zostały mamuskami:-)
takze ja juz teraz nie wiem co robic... szczerze to powiem tak...jk ryzykowalam z mezem i w ogole sie nie zabezpieczalismy to nic sie nie wyfarzylo a jak tylko zaczelam brac tabletki od razu za 1-szym razem trafiła się juleczka:-)
ja tamtego dnia sie nie zabezpieczylam:ninja2: stwierdzilam ze w urodziny mozna bez.....:nerd: teraz spimy oddzielnie
ja sie boje moj syn byl duzy zaklinowal sie wyszlo mu pol glowki a ja powoli pekalam az peklam na całego,a dotego wkoncu mnie rozcieli bo by mnie calkiem rozerwalo,balam sie isc zdjac szwy i sama sobie wyrwalam:-:)-:)-( a poza tym w miejcu gdzie byly szwy zostaly mi jakies gulałki ktore nie chca sie wchlonac:no::no::no: bOJE SIE SEXU:szok:

ja tamtego dnia sie nie zabezpieczylam:ninja2: stwierdzilam ze w urodziny mozna bez.....:nerd: teraz spimy oddzielnie
ja sie boje moj syn byl duzy zaklinowal sie wyszlo mu pol glowki a ja powoli pekalam az peklam na całego,a dotego wkoncu mnie rozcieli bo by mnie calkiem rozerwalo,balam sie isc zdjac szwy i sama sobie wyrwalam:-:)-:)-( a poza tym w miejcu gdzie byly szwy zostaly mi jakies gulałki ktore nie chca sie wchlonac:no::no::no: bOJE SIE SEXU:szok:

hahahah moja julka tez najprawdopodobniej powstala w moje urodziny heheh i wtedy mimo tabletek pozwolilismy sobie na odrbinke szalenstwa:-)
co do szwow to ja jeszcze z wewnatrz jakies gubie bo tych na zewnatrz dawno nie ma ja nie wiem co moj maz tam widzial..... a o sexie w ogole nie mysle bo tak jak i ty mam jakies gulałki i mimo ze wczesniej rana byla nie sklepiona jeszcze a teraz juz jest to jednak bola mnie tam niektore miejsca i martwia te bolesne zgrubienia!

reklama
daffi moj zasypia o23 ,24,1 lub o 2 zalezy od kolek:-(
budzi sie co 2 godz np jak zasnie o 24 to wstaje o 2 i nie spi do 3 pozniej spi do 5 i nie spi do 6lub7 KOSZMAR
a wdzien zalezy rano tez ma kolki ostatnio tak od 7,30 do 12 :baffled::baffled:
ogolnie to cyrk dzis nabiera sil na noc:cool:

Do góry