reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wspolczuje..moj maly tez dostaje bobotic i bylo ok tzn z 6godz placzu bylo do 2 a od 3 dni znowu ryk,potraktowalam dupke termometrem i zrobil OGROMNA kupke teraz spi jak aniolek.moze ja tez odstawi bobotic moze to za dlugo go stosujemy:baffled: a co to jest VIBURCOL
dla pocieszenia mialam egzaminy w pt i sb maly z czw na pt dawal czadu cala noc masakra,ale piatkowe egz zdane po powrocie do domu plakalm jak bubr z bezsilnosci i zmeczenia na drugi dzien znowu egz jakos sie udalo ale co ja przezylam to tylko ja wiem-najgorsze jak sie spi po3-4godz na dobe organizm nie wytrzymuje
trzymam kciuki musi sie udac -a co do kolek to juz nie mam słow szukam pomocy i ratunku gdzie sie da i nic teraz czekam na sab simplex :no::no::no:wolalabym zeby to mnie bolalo a nie jego:-:)-(

viburcol to czopkina stany niepokoju dla niemowlat i malych dieci na infekcje wirusowe bolesne zabkowanie. ja tez to stosuje... ale jakos nie widze zadnej rooznicy by moja coreczke jakos uspokajaly.

reklama
Jeżeli chodzi o brak ochoty na sex to nie jesteś sama:no: Brak porządnego snu i paniczny strach przed wpadką robią swoje:baffled: Już nawet tabletek nie jestem pewna:no:
O to mi ulzyło, myślałam, że tylko ja mam takie objawy;-)

Maarta leżaczek super:tak:
Mamy taki sam po Hani i super się sprawdza:tak:
Tylko najgorsze że mały po mału zasypia tylko w nim:szok: Nawet nie muszę go kołysać ani włączać wibracji:no:
Nie wiem czy to jest zdrowe spanie ale krzyż mi pęka jak go muszę wieczorami nosić żeby usnął więc poddałam się...niech śpi gdzie chce byle spał;-)
Ja twarda sztuka jestem i nie usypiam Piotrusia, zawsez zasypia sam w łózeczku :tak: Robiłam tak od poczatku i Mały nie buntuje się, jak jest najedzony, przewinięty i nic mu nie dolega to nie ma problemu z zasnięciem, patrzy sie na pluszaki i zasypia.

No a jak chce coś w domku zrobić, a zawsze jest co robić;-) wkładam go w chustę:tak: naprawde polecam, szczególnie dla mam których dzieci sa niecierpliwe, mają kolki:tak: po co meczyć ręce jak można sobie ulżyć;-) Ja noszę Piotrusia w chuście bebelulu.

mam to samo :baffled: najgorszy jest lek przed wpadka:szok::baffled: smialam sie ,ze bede stosowac trzy metody antykoncepcyjne na raz;-)

ja i inne dziewczyny jak wyczytalam jestesmy przypadkami kobiet ktore stosujac antykoncepcje zostały mamuskami:-)
takze ja juz teraz nie wiem co robic... szczerze to powiem tak...jk ryzykowalam z mezem i w ogole sie nie zabezpieczalismy to nic sie nie wyfarzylo a jak tylko zaczelam brac tabletki od razu za 1-szym razem trafiła się juleczka:-)

:-)nie mozliwe........moj syn spi juz 3 raz budzi sie tylko jeść:tak:
a ja zamiast odespac siedze i czekam az wstanie-wariatka :baffled:
chociaz zupe ugotowalam i gary zmylam i zajzalam na forum:-)raz na ruski miesiac!!!!!

:-)nie mozliwe........moj syn spi juz 3 raz budzi sie tylko jeść:tak:
a ja zamiast odespac siedze i czekam az wstanie-wariatka :baffled:
chociaz zupe ugotowalam i gary zmylam i zajzalam na forum:-)raz na ruski miesiac!!!!!

zawsze cos ale pozazdroszcze tego snu w dzien... choc mimo wszystko lepeij zeby mi dziecko spalo w nocy niz w dzien jak juz bym miala wybierac... bo jednak meczyc sie w nocy to nic milego sama przeszlam przez to kilka razy moze z 4 ale nie chcialabym juz powtorek.
a czy wasze maluszki tez chodza tak pozno spac??? moja julka dopiero o 23 mimo ze caluski dzien z wyjatkiem dzisiejszego rozrabia i nie spi!

ja i inne dziewczyny jak wyczytalam jestesmy przypadkami kobiet ktore stosujac antykoncepcje zostały mamuskami:-)
takze ja juz teraz nie wiem co robic... szczerze to powiem tak...jk ryzykowalam z mezem i w ogole sie nie zabezpieczalismy to nic sie nie wyfarzylo a jak tylko zaczelam brac tabletki od razu za 1-szym razem trafiła się juleczka:-)
ja tamtego dnia sie nie zabezpieczylam:ninja2: stwierdzilam ze w urodziny mozna bez.....:nerd: teraz spimy oddzielnie
ja sie boje moj syn byl duzy zaklinowal sie wyszlo mu pol glowki a ja powoli pekalam az peklam na całego,a dotego wkoncu mnie rozcieli bo by mnie calkiem rozerwalo,balam sie isc zdjac szwy i sama sobie wyrwalam:-:)-:)-( a poza tym w miejcu gdzie byly szwy zostaly mi jakies gulałki ktore nie chca sie wchlonac:no::no::no: bOJE SIE SEXU:szok:

ja tamtego dnia sie nie zabezpieczylam:ninja2: stwierdzilam ze w urodziny mozna bez.....:nerd: teraz spimy oddzielnie
ja sie boje moj syn byl duzy zaklinowal sie wyszlo mu pol glowki a ja powoli pekalam az peklam na całego,a dotego wkoncu mnie rozcieli bo by mnie calkiem rozerwalo,balam sie isc zdjac szwy i sama sobie wyrwalam:-:)-:)-( a poza tym w miejcu gdzie byly szwy zostaly mi jakies gulałki ktore nie chca sie wchlonac:no::no::no: bOJE SIE SEXU:szok:

hahahah moja julka tez najprawdopodobniej powstala w moje urodziny heheh i wtedy mimo tabletek pozwolilismy sobie na odrbinke szalenstwa:-)
co do szwow to ja jeszcze z wewnatrz jakies gubie bo tych na zewnatrz dawno nie ma ja nie wiem co moj maz tam widzial..... a o sexie w ogole nie mysle bo tak jak i ty mam jakies gulałki i mimo ze wczesniej rana byla nie sklepiona jeszcze a teraz juz jest to jednak bola mnie tam niektore miejsca i martwia te bolesne zgrubienia!

reklama
daffi moj zasypia o23 ,24,1 lub o 2 zalezy od kolek:-(
budzi sie co 2 godz np jak zasnie o 24 to wstaje o 2 i nie spi do 3 pozniej spi do 5 i nie spi do 6lub7 KOSZMAR
a wdzien zalezy rano tez ma kolki ostatnio tak od 7,30 do 12 :baffled::baffled:
ogolnie to cyrk dzis nabiera sil na noc:cool:

Do góry