reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A tak przy okazji to od jutra będą rodzić się koziorożce (tak jak ja). Czyli mój synek będzie ambitny i uparty jak mamusia, bo nic nie zapowiada ze dzis urodzę.

A tak przy okazji to od jutra będą rodzić się koziorożce (tak jak ja). Czyli mój synek będzie ambitny i uparty jak mamusia, bo nic nie zapowiada ze dzis urodzę.

ja od poczatku wiedzialam ze bedzie koziorozec ... mam ciezkie doswiadczenia z koziorozcami ale jakos sobie z nimi jednak dawalam rade :) mysle ze nie bedzie tak znowu zle :)

hehehe gdyby terminowo przyszedł na świat to byłby strzelcem:-)

Uciekam dziewczyny, muszę przygotować się na jutro.
Trzymajcie kciuki za mnie tak jak ja trzyma za Was.

Pozdrowionka i jakby mnie dłużej nie było to Wesołych Świąt wszystkim życzę:-):-):-)

Dagmar _ jak dzieciaki ? ot ci sie familia porozkladala na swieta ! Mam nadzieje ze juz lepiej ![/QUOTE]

joaśka, średnio Amelka tą ospę to ma wszędzie, Jonasz lepiej a ja po rozkładaniu choinki mam zapalenie spojówek, bleeee :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powiem ci ze mnie tez juz to po malu wkurza ... a najbardziej mnie rozbraja perspektywa tego pieprzonego lezenia po swietach w szpitalu bo naprawde nie licze ze zareaguje na oksy ...

Kochana jak oxy nie ruszy to pęcherz przekłują i tyle się będą z nami cackać :-(

narazie mi powiedziala ze ma 3400 !! a to deczko wiecej niz 2 dni wczesniej powiedzial moj gin !!

allitka czyli ja zakladam ze jesli nic wczesniej sie nei wydarzy to widzimy sie za tydzien na IP ??

Mój 3325, ciekawe jak trafią dokładnie :-D

Witajcie w końcu w domku jestem..:-):-):-)
jestem przeszczesliwa!!!:-):-):-):-)
troszke popatrzalam co sie zmienilo ale na nadrabianie przyjdzie czas... bo nie jestem w stanie zrobic tego w tej chwili zwlaszcza ze zaraz mala wstanie do karmienia.

Ale super, że jesteście i że już po :tak:

tego to ja sie najbardziej boje.... wspomnienia koszmarne.. nastepnym razem CC bire. uzbieram sobie tyle kasy ile trzeba bedzie i juz wiecej nie chce rodzic SN!!!

Kochana nie nastawiaj się tak ja po Amelce przez 6 mieś z wrzaskiem w nocy wstawałam bo mi się ten horror śnił a po Jonaszu to się śmiałam, że ja co miesiąc będę rodzić a nie z okresem się męczyć :-D

ja tez bralam tylko fragmin, bo mialam D-dimery powyzej 5000 a norma jest <500

No a my dzisiaj bylismy na wizycie w poradni okulistycznej, jak wyjechalismy o 8 t wrocilismy o 12, ale chlopaki byli bardzo grzeczni, spią do tej pory. Pani dr badala im dno oka, badanie wyglada strasznie, rozszerzaja oczko takim metalowym dzidostwm i wsadzaja jakby takiego drutaaa brrrr, straszne, na szczescie wszytsko okej, ale za 5 tygdoni nastepna wizyta

Oj Martusia ja się tego cc boję, wszystko tylko nie to no i nie oxy, no i nie nacinanie i nie parte na leżąco... o kurde czego ja chce?????;-)

dagmarja dostałam oxy a potem jeszcze mocniejsza dawke, w porodzie nie pomogła a bóle były nie do zniesienia, ale trza było bo akcja nie szła wogule, czasem to jest konieczne.

reklama
dagmarja dostałam oxy a potem jeszcze mocniejsza dawke, w porodzie nie pomogła a bóle były nie do zniesienia, ale trza było bo akcja nie szła wogule, czasem to jest konieczne.

ja dostałam przy Amelce, cały 1szy poród na oxy do partych, bo jak szczeliła żyła to akcja stop i nic nie pomagało.
Mam porównanie i dziękuję serdecznie za oxy :-(
No poza tym przez te zakrzepowce wisi nade mną jeszcze cc a o tym to ja nawet nie chce myśleć, bo tu na zawał kipne :-:)-:)-(. Po kolejne i 10te to mogli by poczekać do stycznia;-):-D

Do góry