grydor
Aktywna w BB
Rozwaliło mnie to - czego to nie wymyślą.... Już widzę maluszka biorącego te frędzle od mopa do buzi... brrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozwaliło mnie to - czego to nie wymyślą.... Już widzę maluszka biorącego te frędzle od mopa do buzi... brrrr
A tak przy okazji to od jutra będą rodzić się koziorożce (tak jak ja). Czyli mój synek będzie ambitny i uparty jak mamusia, bo nic nie zapowiada ze dzis urodzę.
A tak przy okazji to od jutra będą rodzić się koziorożce (tak jak ja). Czyli mój synek będzie ambitny i uparty jak mamusia, bo nic nie zapowiada ze dzis urodzę.
O już koziorożec! Nastawiałam się na strzelca ale cóż począć ;-)
powiem ci ze mnie tez juz to po malu wkurza ... a najbardziej mnie rozbraja perspektywa tego pieprzonego lezenia po swietach w szpitalu bo naprawde nie licze ze zareaguje na oksy ...
narazie mi powiedziala ze ma 3400 !! a to deczko wiecej niz 2 dni wczesniej powiedzial moj gin !!
allitka czyli ja zakladam ze jesli nic wczesniej sie nei wydarzy to widzimy sie za tydzien na IP ??
Witajcie w końcu w domku jestem..:-):-):-)
jestem przeszczesliwa!!!:-):-):-):-)
troszke popatrzalam co sie zmienilo ale na nadrabianie przyjdzie czas... bo nie jestem w stanie zrobic tego w tej chwili zwlaszcza ze zaraz mala wstanie do karmienia.
tego to ja sie najbardziej boje.... wspomnienia koszmarne.. nastepnym razem CC bire. uzbieram sobie tyle kasy ile trzeba bedzie i juz wiecej nie chce rodzic SN!!!
ja tez bralam tylko fragmin, bo mialam D-dimery powyzej 5000 a norma jest <500
No a my dzisiaj bylismy na wizycie w poradni okulistycznej, jak wyjechalismy o 8 t wrocilismy o 12, ale chlopaki byli bardzo grzeczni, spią do tej pory. Pani dr badala im dno oka, badanie wyglada strasznie, rozszerzaja oczko takim metalowym dzidostwm i wsadzaja jakby takiego drutaaa brrrr, straszne, na szczescie wszytsko okej, ale za 5 tygdoni nastepna wizyta
dagmarja dostałam oxy a potem jeszcze mocniejsza dawke, w porodzie nie pomogła a bóle były nie do zniesienia, ale trza było bo akcja nie szła wogule, czasem to jest konieczne.