reklama
Chérie
Mama Danielka
Cherie,a u lekarza bylas?zatoki-wspolczuje.mnie przeszly,jak sie ze Slaska wyprowadzilam..
byłam. póki co raz dziennie Otrivin wpuszczam do nosa (tylko że ja mam nadciśnienie indukowane ciążą a te kropelki mi ciśnienie podnoszą, dlatego się ograniczam do minimum). a lekarz postraszył mnie czyszczeniem zatok jak już urodzę.
apropo ciśnienia, idę sobie zaparzyć herbatkę z aronią i może spróbuję zjeść coś delikatnego.
G
Georgina
Gość
Dziś jest strasznie senny dzień. Nie wyspałam się bo z samego rana do spowiedzi jechałam a teraz zasypiam na siedząco. No ale za niedługo mamy obiad a potem może się zdrzemnę.
A sorry za dziwne pytanie, ale się nie znam.. Skoro odszedł mi czop to znaczy, że już mam rozwarcie?
A sorry za dziwne pytanie, ale się nie znam.. Skoro odszedł mi czop to znaczy, że już mam rozwarcie?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja nie panikuje ...
hej
Aneczka12 mi lekarz w pierwszej ciąży tez powiedział, ze nie mam się nastawiać na poród w terminie. Według @@@ miałam rodzić 11.09 a urodziłam 12.09 o 7-30 rano. Dwa dni przed porodem mi powiedział ze jeszcze tydzień pobiegam z brzuchem, a wyszło inaczej.
To może przyjść nagle. Niektóre kobiety myslą ze już rodzą i ciążę przenoszą a u innych jest CISZA i w pewnym momencie idzie galopem.
wlasnie tak bym chciala ... bez wczesniejszej mordegi !!
a jesli o meczarniach mowa - gdzie jest daffi ??
MEA a moze u tego sprzedawcy uda ci sie kupic biustonosz
Przedmioty użytkownika moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ma duzo rozmiarow;-)i ceny takie sobie.
przejrzalam ... rozmiarow brak ... a jak sa to drozsze niz w innych sklepach ... juz chyba sie zdecyduje na dwa modele z licytacji /takie uzywane ale tanie/ i dwa ladniejsze w sklepie internetowym !! pojdzie na to jakies 150 zl ale co poradzic ...
W Irlandii juz zaczeli szczepienia dla grup ryzyka,w pierwszej kolejnosci ciezarowki i dzieci.Tez sie zaszczepilam,bo maz nalegal,ale teraz nie zaluje,ze go posluchalam.Szczegolnie,ze jezdzilam na uczelnie codziennie autobusem pelnym ludzi!!No i sama uczelnia.Dziwie sie ,ze wczesniej nie zlapalam.Po porodzie druga dostane.A dzidzia po 6 tyg. od urodzenia.Lepiej dmuchac na zimne.
a moj gin radzil sie NIE SZCZEPIC i tego sie bede trzymac
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Tez mam na oku taki z Alles uzywany za 28 zlale maz mi nie kaze kupicmowi zebym sobie tez stringi uzywane kupilaja sie jednak gleboko zastanawiam.
Cześć Wszystkim!!!
Mojej córeczce chyba już całkiem minęła żółtaczka bo od wczoraj jest różowaco bardzo mnie cieszy!
wystroiłam dzisiaj Lenkę w sukieneczkę a Ona ulała mleczko i nawet Jej tatuś nie zdążył zobaczyć ale ja zdążyłam zdjęcie zrobić!!!
postaram się wstawić wieczorkiem
poza tym chyba bierze mnie jakaś grypa bo od wczoraj strasznie boli mnie brzuch i mam biegunkę:-(
Mojej córeczce chyba już całkiem minęła żółtaczka bo od wczoraj jest różowaco bardzo mnie cieszy!
wystroiłam dzisiaj Lenkę w sukieneczkę a Ona ulała mleczko i nawet Jej tatuś nie zdążył zobaczyć ale ja zdążyłam zdjęcie zrobić!!!
postaram się wstawić wieczorkiem
poza tym chyba bierze mnie jakaś grypa bo od wczoraj strasznie boli mnie brzuch i mam biegunkę:-(
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Tez mam na oku taki z Alles uzywany za 28 zlale maz mi nie kaze kupicmowi zebym sobie tez stringi uzywane kupilaja sie jednak gleboko zastanawiam.
glupie gadanie ... chodzic w czyms trzeba wiec wole sobie kupic uzywany na chwile na karmienie a potem zafundowac sobie jakis superfajny dla meza a wiadomo ze przy karmieniu to sie szybko biustonosze brudza wiec tzreba miec non stop na zmiane !! przeciez bym zbankrutowala jak bym ze 4-5 nowych miala kupic - kazdy po 60zl !!
reklama
emwu76
Fanka BB :)
Witam
Jeszcze niczego nie nadrobilam . Sprawdzilam tylko liste nowonarodzonych (a tak na marginesie Mea - nie wiem czy cos zle licze. Magdas miala termin na 15.12 a urodzila wczoraj wiec jak mogl byc to 39 tydz i 3 dni.? Cos mi tu nie gra. Ja bylam wczoraj 39 i1 dzien mimo ,ze mam termin 4 dni przed magadas. Moze maly bledzik w terminie lub w tygodniach sie wkradl? )
Od rana posprzatalam, wykapalam sie , ogolila, umylam i wymodelowalam wloski. Niedlugo musze isc na wywiadowke do syna. Tak , tak - wlasnie w niedziele bo syn ma w niedziele polska szkole. Tak wiec znow wroce lekko wkurzona .
Co zrobic z bystrym nastolatkiem - minimalista, ktory ma w nosie staranie sie mimo ,ze ma mozliwosci.
No i oczym dzisiaj mowa?
Widzial tak na szybko ,ze cos o szczepieniach. Ja sie nie zaszczepilam - jakos mam dziwne obawy mimo ,ze jestem tak jak Aneczka w Irlandii i mialam taka mozliwosc. Moj M nalegal ale ja jakos sie nie skusilam.
Jeszcze niczego nie nadrobilam . Sprawdzilam tylko liste nowonarodzonych (a tak na marginesie Mea - nie wiem czy cos zle licze. Magdas miala termin na 15.12 a urodzila wczoraj wiec jak mogl byc to 39 tydz i 3 dni.? Cos mi tu nie gra. Ja bylam wczoraj 39 i1 dzien mimo ,ze mam termin 4 dni przed magadas. Moze maly bledzik w terminie lub w tygodniach sie wkradl? )
Od rana posprzatalam, wykapalam sie , ogolila, umylam i wymodelowalam wloski. Niedlugo musze isc na wywiadowke do syna. Tak , tak - wlasnie w niedziele bo syn ma w niedziele polska szkole. Tak wiec znow wroce lekko wkurzona .
Co zrobic z bystrym nastolatkiem - minimalista, ktory ma w nosie staranie sie mimo ,ze ma mozliwosci.
No i oczym dzisiaj mowa?
Widzial tak na szybko ,ze cos o szczepieniach. Ja sie nie zaszczepilam - jakos mam dziwne obawy mimo ,ze jestem tak jak Aneczka w Irlandii i mialam taka mozliwosc. Moj M nalegal ale ja jakos sie nie skusilam.