mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja juz spakowana... mam doslownie wszystko,,,wiec tylko czekanie mi pozostaje:-)
ciekawe kiedy malenka sie zdecyduje.........
a takie czekanie to jest bez sensu ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja juz spakowana... mam doslownie wszystko,,,wiec tylko czekanie mi pozostaje:-)
ciekawe kiedy malenka sie zdecyduje.........
a takie czekanie to jest bez sensu ...
no raczej nie mam innego wyjscia jak czekac.............na sile jej nie wypchne....... a ty i inne dziewczyny nie czekacie????? to sie dzieje samo... i tyle na ten tamat
dzień dobry - pierwsza
wstałam, wyprawiłam męża i naszła mnie ochota na herbatę z miodem i cytryną, to sobie popijam, zaraz pójdę po dolewkę (Wam też tak chce się pić?!). czuję się lepiej, przynajmniej pospałam trochę w nocy, budziłam się tylko 3 razy...
i co tu robić... jak spać się nie chce?
a ja sobie wstałam zrobiłam kaszki
i powolutku zbieram się do gina..
jeszcze tylko male przytulaski z moim łobuzem kochanym.. bo wrócił z pracy i spać nie może..
tym sposobem skonczylismy sobie 36 tygodni )