reklama
G
Georgina
Gość
Papryka peperoni, papryka zwykła, podwójny ser, pieczarki, kurczak i przyprawy;-)heh a z czym jest
u nas najostrzejsza jest mafioso ale masakrycznie jest "piekąca"
Pauluś89
Grudzień 2009
Teraz ty mi smaka narobiłaś mmmmmPapryka peperoni, papryka zwykła, podwójny ser, pieczarki, kurczak i przyprawy;-)
a u nas cholera mamy miec swoje a ja nie mam zadnych starych a jak kupie sobie nowa to tak jakos mi zal jej wziasc do wyrzucenia no ale coz mus to musNa czas porodu u nas daja szpitalne koszule !
Pauluś89
Grudzień 2009
Ojjj a co się stało?czesc dziewczyny a ja mam dola nic mi sie niechce chodze po mieszkaniu i poplakuje!wszystko mnie denerwuje a zwlaszcza moj facet
pamietaj ze nie masz sie czym martwic to chyba normalny objaw ciazy:-)czesc dziewczyny a ja mam dola nic mi sie niechce chodze po mieszkaniu i poplakuje!wszystko mnie denerwuje a zwlaszcza moj facet
ja ma takie dni ze widze juz koniec naszego zwiazku..choc nic sie nie dziejei placze ze chce do mamy chociaz wiem ze nie ma powodu..
ale my czasami chyba tak musimy;-)
a wszystko mnie wkurza!moja waga!facet wogolejest taki zimny w stosunku co do mnie!a chyba ajbardziej to ze jestem w tym paryzu sama przez caly dzien w domu i nawet nie mam do kogo buzi otwozyc!o przepraszam do mojej fretki ktora jest przekocha!
reklama