reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczyny. Znow wpadam na sekunde i sie wtracam troche na temat)
Gole sie sama bo wszystko widze z boku. Mam brzusio tak smieszny, ze jeszcze takiego nie widzialam. Synek wymyslil ze to jest okragle akwarium z bojownikiem (wszystko pasuje: okragly, z woda i bojuje az slychac na zewnatrz...). No a z boku wszystko widac)))
Bylam dzis u gina (mlody, przystojny i bez zboczen :happy:)i powiedzialam, ze brzuch twardnieje 20 razy na dzien, a on, ze to oki, prawidlowo, ale jak te skurcze sa regularne i silne, i niepokoja, to mozna sprawdzic na TKG (chyba tak to brzmialo;) i za 2 tyg bede takie cos miala. A jesli zaniepokoi wczesniej, to wczesniej. Dzis jest w miare, wiec mysle ze naprawde jest w pozasiu. Jakby co to luteina ma pomoc.

reklama
Hehe a ja wlasnie wcinam kanapki z twarozkiem i dzemem a pizze to uwielbiam ostra z kurczakiem albo salami :)
Ja lubię wszystko co ostre i z kurczakiem też uwielbiam:-D albo amerykańską, która wygląda jak szarlotka tyle ma sera na wierzchu i jest z pieczarkami cebulą boczkiem i szynką pyyycha- ja już chce, żeby było jutro:-D

muszę wstać tabletki łyknąć i psy na dwór wypuścić a tak mi się nie chce ruszać spod kołdry... i głodna jestem, gdzie te naleśniki...? :confused2:

reklama
Do góry