reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

oto jest pytanie ...
1. usc i akt urodzenia
2. polisy /my mamy dwie na 2 kopalniach wiec trzeba to obskoczyc/
3. nie wiem co sie do pracy przynosi bo tatus ma na 100% prawo do 2 dni urlopu okolicznosciowego a mamusia ma macierzynski tylko gdzie sie to zalatwia to trzeba sie dowiedziec !!
4. u mnie przychodnia /zgloszenie do poloznej i pediatry - dzis mi tak pani powiedziala w rejestracji/
5. co z peselem ?? gdzie sie to zalatwia bo potem becikowe jeszcze ...

kos ma jeszcze inne propozycje ??

Becikowe to chyba w najbliszym urzedzie typu MOPR ... tylko wlasnie trzeba miec najpierw pesel akt urodzenia...

reklama
Marzka- hm niby tylko tydzien roznicy a z Moka mamy dzidzie jeszcze raz takie jak Twoja. Moj Fasol niby o tydzien wyprzedza rowiesnikow ( taki stwierdzil lekarz) ale zeby roznice byly az takie??!!Moka- faktycznie ma u nas po kim odziedziczyc wzrost.

kulaszusza no my z mężem niewysocy ja niecałe 160, mąż 173, więc i maleństwo pewnie zbyt długie nie będzie:) Chyba tylko wagą przy porodzie nas przebije, ale tym to się nie martwię, niech sobie rośnie zdrowo.

albo to i to:)
bo z tego co wiem to jedno z mopsu a drugie z UG mozna dostac..ale to drugie tylko jak sie ma male dochody i jakies tam warunki trzeba spelniac..
jeszcze sie nie interesowalam dokladnie...

:-)NIC DZIEWCZYNKI JAK ZWYKLE SIE ZEGNAM BO NADCHODZI UPRAGNIONY WEEKEND ktory spedzamy zawsze we dwoje .. :-) no troje ,,, hehe no i moze lozeczko kupimy bo jedziemy poogladac i jak zwykle na jakies zakupki .... no a jutro wielkie sprzatenie pokoju ,,,, tak juz na przyjscie dzidziusia a potem na biezaco NO A TERAZ SPADAM zrobic obiadek TRZYMAJCIE SIE CIEPLO !!!! NO I BEZ DOLEGLIWOSCIOWO (oczywiscie tych złych ) NIECH WAS KOPIA MOCNO I RUSZAJA SIE WASZE DZIECIACZKI HEHE MILEGO WEEKENDU DLA KAZDEJ Z WAS :-):-):-):-):-):-):-)I ZAPEWNE DO PONIEDZIAŁKU Z RANA ... :) :tak:

reklama
Do góry