reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój mąż mi zadał wczoraj pytanie co on ma załatwić ze spraw papierkowych jak już urodzę i będę w szpitalu, chyba USC akt urodzenia, PZU jesli jest w polisie coś na temat urodzenia dziecka, i co jeszcze...???

kasiekkrk ja bym powiedziała, że byłyśmy dokładnie w normie:) Oddaj mi parę centymetrów, bo cierpię na niedobór:)
A wciągam w zasadzie wszystko co mam pod ręką:) Dobrze, że zostało mi jeszcze jakieś 6 tygodni, to może już dużo nie przytyję. jak dotąd mam prawie 13 na plusie.

Mój mąż mi zadał wczoraj pytanie co on ma załatwić ze spraw papierkowych jak już urodzę i będę w szpitalu, chyba USC akt urodzenia, PZU jesli jest w polisie coś na temat urodzenia dziecka, i co jeszcze...???

oto jest pytanie ...
1. usc i akt urodzenia
2. polisy /my mamy dwie na 2 kopalniach wiec trzeba to obskoczyc/
3. nie wiem co sie do pracy przynosi bo tatus ma na 100% prawo do 2 dni urlopu okolicznosciowego a mamusia ma macierzynski tylko gdzie sie to zalatwia to trzeba sie dowiedziec !!
4. u mnie przychodnia /zgloszenie do poloznej i pediatry - dzis mi tak pani powiedziala w rejestracji/
5. co z peselem ?? gdzie sie to zalatwia bo potem becikowe jeszcze ...

kos ma jeszcze inne propozycje ??

Witaj emira :tak:
Musze przyznac ze ja do tej pory, mimo ze czuje pod zebrami male stopki tak niesmialo ogladam te wszystkie male ubranka i nie moge uwierzyc ze moge je kupowac.
Też tak miałam, ale przyjaciółka zaciągnęła mnie na 'dzidziusiowe' zakupy i mnie zmusiła do kupowania, więc jak sobie pofolgowałam tak teraz nie mogę przestać :rofl2:
Teraz też mąż zaczał napierać :-D W sumie nie mamy jeszcze dużo rzeczy... Planujemy w listopadzie zakupić łóżeczko, wózek i fotelik... a drobiazgi to tak na bierząco będę kupować ;-)

mi sie nabialu nie chce, i tak nie lubie mleka ze jak tylko powacham zwlaszcza zagotowane to jestemw stanie zwymiotowac...
ale zmuszam sie do jogurtow i kupilam kakao o smaku karmelowym i pije je jak tylko sie da...nawet wchodzi...jak tylko zapomne ze to z mleka:-D
Hihi, mam tak samo :-p Nienawidzę nabiału bleeee i bardzo rzadko go jem ;-) Teraz piję actimelki bo są w małych buteleczkach to jakoś daję radę, albo mleko czekoladowe danona, bo smakuje jak rozpuszczone lody czekoladowe :tak:

reklama
Do góry