zadncyh skurczow a ni nic i robia CC ??
U nas tak jest mija 2 tydz po terminie i jak nic się nie dzieje to CC. W ogóle jest więcej CC niż SN.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zadncyh skurczow a ni nic i robia CC ??
Nom tak bo kazda moze zaczac rodzic 2 tyg , przed terminem a nawet powinna ZYCZE TEGO KAZDEJ Z NAS bo dzidzi jest o czasie i wszystko gitara :-):-):-) wiec apel DO KOCHANYCH DZIECIACZKOW 2 tyg przed terminem wyskakiwac to jest wasz czas !!!!!! HEHE mi sie marzy zeby igorek na swięta był z nami :-)
WYDUSISZ MOJA MAMA WYDUSILA MNIE A WAZYLAM 4300 g wiec napewno dasz rade hehehe
wow naprawde hehe a ile wzrostu mialas? no i ile masz teraz ??:-)rekord na tym forum ciagle nalezy do mnie 5600 i porod SN
mea ja tez cos takiego zaobserwowalam ,normalnie mleko pilam gdzie nigdy tego nie robilam ,kilka jogurtow dziennie tych pitnych ,kefir ,maslanka ,bialy ser ,.no wsio z nabialu mnie tak ciagnelo ,teraz jakos mi przechodzi ti znaczy dalej jem codzinnie bo lubie ale nie w takich ilosciach jak wczesnieja wiecie co zaobserwowalam ?? chyba moja niunia ma zapotrzebowanie na wapn i takie bardziej nabialowe rzeczy bo jak dotad bylam strikte mięsożerna tak teraz ciagnie mnie tylko do mleka i przetworow mlecznych !! ciekawe czy o dlatego ze tworza sie kosci ??
Marzka- a jak u Was z tymi wymiarami?
A jesli chodzi o mleko to tez nie jestem fanem. Staram sie zmuszac czasem z lepszym a czasem (zazwyczaj!) z gorszym skutkiem. Po jogurtach i twarozku prawie zawsze mam zgage - albo lepiej to ujac - zgage wieksza niz zwykle
ja bylam malutka wazylam 3200gram i mialam 56 cm..kopciuszku dobry ten twój mąż
kulaszusza to wymiary dosyć podobne mają nasze dzieci. Może Twoje Maleństwo będzie długie (to do tych długich nóżek), bo u mnie to nie ma po kim odziedziczyć wysokiego wzrostu.
Ja to byłam dobrym dzieckiem do urodzenia 3300 gram i 54 cm