reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Moka- nasz synus mial 2200gr tez dokladnie w 33 tygodniu.A jakie ma wymiary? glowka, brzuszek, nozki tzw BPD, HC, FLC? Masz to w wynikach badan z USG? To w sumie bardziej miarodajne niz podawana waga z USG.

reklama
Jak mnie żebra bolą i z przodu i z tyłu. Chyba Maleństwo wyżej podeszło.

Moj Misiek kocha moje zebra od ponad miesiaca. Tak naprawde to zapomnialam jakie to uczucie jak nie bola zebra.

A jesli chodzi o mleko to tez nie jestem fanem. Staram sie zmuszac czasem z lepszym a czasem (zazwyczaj!) z gorszym skutkiem. Po jogurtach i twarozku prawie zawsze mam zgage - albo lepiej to ujac - zgage wieksza niz zwykle

MOJA MAMA OSZALAŁA WLASNIE DZWONILA DO MNIE Z ZAGRANICY I POWIEDZIALA ZE KUPIŁA KOSZULE NA 7 M ale ze takie sliczne ze nie mogla sie powstrzymac :szok::-D hehhehe

reklama
kasiekkrk o nie żadnego obracania. Jakoś makabrycznie to dla mnie brzmi.
dla mnie tez tylko mowie jak jest u mojej lekarki i ordynatora w szpitalu tu u mnie..
jak lezalam drugi raz w szpital to byla laska ktora na oddziale skonczyla 43 tydzien a urodzila jak miala 43 tc plus 5 dni i maly wazyl 4600:-)oct jej podawali kilk arazy na wywolanie, aplikowali jakis zeli nic:-)
nie zrobili jej casarki ani ze wzgledu na wage ani ze wzgledu na to ze tyle po termine wody moga sie psuc...

Do góry