kulaszusza
Fanka BB :)
Moka- nasz synus mial 2200gr tez dokladnie w 33 tygodniu.A jakie ma wymiary? glowka, brzuszek, nozki tzw BPD, HC, FLC? Masz to w wynikach badan z USG? To w sumie bardziej miarodajne niz podawana waga z USG.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja jestem w 32 tyg poczatek a mialam usg osttanio w 31 i maly juz lezy głowkowo naszczescie no napewno zrobial cc zebys sie nie meczyla ,..... ja akurat mam 178 cm urodzilam sie ze wzrostem powyzej 60aha dodam jeszcze, że jak dotąd mam ułożenie pośladkowe.
Jak mnie żebra bolą i z przodu i z tyłu. Chyba Maleństwo wyżej podeszło.
moja lekarka jest tak pro SN ze jeszcze by odebrala posladkowe ulozenie albo by probowala obrocic:-)aha dodam jeszcze, że jak dotąd mam ułożenie pośladkowe.
dla mnie tez tylko mowie jak jest u mojej lekarki i ordynatora w szpitalu tu u mnie..kasiekkrk o nie żadnego obracania. Jakoś makabrycznie to dla mnie brzmi.