mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A mi Pani co mi pomaga jak leze upiekla tak wiec tez nie mam przepisu
to popros pania!!!! tu ludziom smaka narobisz a potem sie mogasz !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi Pani co mi pomaga jak leze upiekla tak wiec tez nie mam przepisu
No to super, bo jeszcze pół gara sosu zostało i z premedytacja patrząc teściowej prosto w oczy go opróżnię heheheCiąża to o tyle dobry stan, że jak się dobrze czujesz, nie masz po jakiś potrawach mdłości, to praktycznie możesz jeść wszystko.
Gorzej z karmieniem piersią, wtedy trzeba uważać na to co jemy, ponieważ dziecko może mieć od tego kolkę.
Czytałam, że grzyby zawierają dużo żelaza, potasu, fosforu, wapnia, sodu. Są w nich także mikroelementy - miedź, cynk, jod, mangan, fluor i ołów w granicach normalnych dla roślin jadalnych. Można jeść grzyby będąc w ciazy. Tylko ostrożnie bo ciężkostrawne są.
Ja jadłam sos z kurek, pycha, i nic mi nie było
Sama widzisz co dziewczyny piszą- ja bym zjadła na Twoim miejscu,. poza tym w 1 ciąży też jadłam i nic mi nie bylo ;-)Ja mam dzisiaj na obiad sosik grzybowy i teraz nie wiem czy mam go jesc:-(ale z tego co pamietam to jadłam grzyby w pierwszej ciazy i mi nic nie było.
A przepis na Snicersa tez mam-pycha:-)
to popros pania!!!! tu ludziom smaka narobisz a potem sie mogasz !!!
Oj sorki juz prosze.Zapomnialam ze hormony szaleja i jak czegos sie chce to musi byc teraz i juz ;-)
A na razie zapraszam nad morze na ciasto
To fakt.Wiec zostaje tylko przepis jak przyjdzie pozniej`to ja zapytam tylko jak nie zapomne bo cos z ta moja pamiecia nie tak teraznad morze ?? chetnie ... zajmie mi to jakies 24h przy dzisiejszym stanie drog i remontow /normalnie dojechalabym w 8-9h ale nie teraz /
Nooo ja się boję, bo jadę w niedzielę i pewnie zamiast w 4, to dojadę w 10 godzin wrrrrrrrrrr Swoją drogą, już nie mogę się doczekać tych wczasów!nad morze ?? chetnie ... zajmie mi to jakies 24h przy dzisiejszym stanie drog i remontow /normalnie dojechalabym w 8-9h ale nie teraz /
Oj z Pznania to w 5h dojedziesz na pewno wszystko zalezy kiedy wyjedziecie najlepiej bardzo wczesnie rano badz pozno wieczoremNooo ja się boję, bo jadę w niedzielę i pewnie zamiast w 4, to dojadę w 10 godzin wrrrrrrrrrr Swoją drogą, już nie mogę się doczekać tych wczasów!
Oj z Pznania to w 5h dojedziesz na pewno wszystko zalezy kiedy wyjedziecie najlepiej bardzo wczesnie rano badz pozno wieczorem