Pauluś89
Grudzień 2009
Uważaj bo naprawdę wpadnęHmm a dziś serwuje ciasto snikers zapraszam! hehehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uważaj bo naprawdę wpadnęHmm a dziś serwuje ciasto snikers zapraszam! hehehehe
Oć oć, jezd cała masa- wystarczy dla wszystkich ;-) ale ja jakoś nie mam ochoty, zdecydowanie wolę śledzikiUważaj bo naprawdę wpadnę
A moze ktoś go Tobie gwizdnął w dobrej wierze, byś nie uckneła z doma? ;-)Czesc Dziewczyny,
Ja od wczoraj szukam dowodu chyba go zgubilam ja nie wiem co jest ze taka rozkojarzona jestem.jak mozna lezac w domu zgubic dowod.
Reve ja tez mam snicersa
Kurde no, a ja jakos z tym piciem mam przechlapane. Jeśli już to piję wodę z sokiem wyrobu własnego mojej teściówki, bo po innych napojach mam zgagiJa na razie na nic nie mam smaka Choć Cola mi się kończy a jak jej nie mam to wtedy to bym się jej napiła, ale jakoś przeboleję, mam sok
Hmm a dziś serwuje ciasto snikers zapraszam! hehehehe
Rybke najbardziej lubie po grecku))) . W puszkach raczej nic nie kupuje, wedzonego unikam od lat, grzybki moga byc ciezkostrawne ale nie syszalam ze zakazane w ciazy.Ja kawę pochłaniałam litrami, ale teraz mnie odrzuciło i nie mogę patrzeć na szczęście.
A rybki faktycznie zdrowe i teraz przynajmniej wiem, które moge jeść :-)
Teściowa zrobiła wczoraj świeży sos z kurek i jak zjadłam to mówi do mnie "A ty w ciaży grzyby jesz, przecież nie wolno..." No i znów mam zonka, bo nie wiem czy można czy nie, niby nigdzie nie jest napisane, ze nie wolno ..
mazia 24 takie plameczki się zdażają, nie martw się na zapas, choć wiem, ze łatwo jest mówić... Najważniejsze, ze gin w porę reaguje i zaleca takie usg. Głowa do góry!
No właśnie, a gdzie jest Emwu, Kulaszusza ..? Ktoś wie?
No i poiwedzcie, jak to jest z tymi grzybami w ciąży, bo teściowa mnie wkurza