reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

To Lilijka szalejesz :)

Czesc dziewczynki. Alez mi si dzisiaj dobrze spalo. Do 11. :) o 8 wszyscy wyszli z domu i nastala bloga cisza...o jak fajnie bylo. Tyle ,ze mialam jakies okropne sny w nocy. Dzidzius mi sie jeszcze nie snil ani razu. W moich snach zawsze jestem w ciazy ale nie jest to watek glowny ,ze tak powiem :)

Wracajac do ubran . Kupilam sobie jak juz wczesniej pisalam dwie pary dzinsow ciazowych. Z tym ,ze sa to dzinsy "skinny" czyli z bardzo waskimi nogawkami. W pasie maja jednak gume. Jak ubieram ciut dluzsza bluzke to nic kompletnie nie widac. I nikt nawet sie nie domysla ,ze jestem w ciazy. Nie ze ukrywam , wrecz przeciwnie :).

U mnie znow pada :wściekła/y:.

reklama
emwu76 Ale ci dobrze z tym spanie !!!! Ja cos spac nie moge długo ,im dłuzej spie rano tym gorzej sie czuje w ciagu dnia! No ale ja spie juz od 20 ahahhah !!!!
A pozatym kurde ja musze wstac zjesc bo mnie z glodu wybudza!!! W nocy banan ,ale juz mi sie znudziło_O 2 w nocy dzis otworzyłam pierwszy raz lodowke ,przestarłam oczy stwierdziłam ze nie chce mi sie nic zrobic do jedzenia i wziełam mojego banana tak czy siak.Maz wstal bo myslal ze co sie stało,ale jak mnie zobaczyl buszujaca w lodowce ,pokrecił glową i z zamknietymi oczami zapytał" zrobic ci cos do jedzenia? " ,stwierdzialm ze banan bedzie lepszy ,bo zal mi bidaka.
Ja spac nie moge !!!!!

Pociesze cie kochana U MNIE TEZ PADA!!!!!!!!!!!!!

Lilijka gratuluję owocnych zakupów, ja jakoś zebrać się nie mogę bo jeszcze się mieszczę w swoje ubrania. i to mnie nie motywuje.
Grydor nie denerwuj się dużo odpoczywaj oglądaj ulubione programy i rób wszystko co poprawia ci nastrój. Ja również nie przybieram na wadze jestem w 12 tyg wczoraj byłam na usg. 58kg stoi w miejscu.Plamień nie mam ale mam lekkie upławy, podobno niegroźne. Będzie dobrze zobaczysz.
Witam cię 2411magdalenko ja również wieczorem jestem senna i zaglądam tu wcześniej.
Pozdrawiam wszystkich

JOASIU dziękuję za instrukcję, chyba się udało.
Dużo to się dzieje w temacie, nie nadążam z czytaniem. Ja ukradkiem z pracy rzucam kilka zdań i pewnie nie będę zaglądać tak często jak inne mamy, ale postaram się czasem coś napisać.
Pozdrawiam wszystkie grudniowki.

Ja też ubrania zamierzam kupować na allegro. Zawsze podają dokładne wymiary.

A usg bede miała 8 czerwca, wtedy bedzie 12 tydzień, a dzis znowu to głupie plamienie

Ja tez nie przybieram na wadze, nawet -2kg, mimo braku mdłości i wymiotów

Mamy w tym samym dniu USG:-) Ja mam na 11.00 a Ty?

Kobietki ja tez robie zakupy na allegro ,a co do ciazowych ciuszkow mozna fajne rzeczy wylicytowac ,wiec nie ma co ,ja tam zadowolona jestem bardzo.Gdyz w ostatnim czasie kupiłam sobie juz kilka fajnych rzeczy ciazowych za `120 zł ( z przesyłka ) 3 pary spodni i sukienke.
Dzis doszła do mnie ta sukieneczka ....jest sliczna :) Całe lato w niej przebiegam gdyz na brzuszku jest materiał który sie bardzo rozciaga ,reszta to len :)
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=.../img195/sukienkad.jpg/1/w1252.png[/IMG][/URL]

2411magdalenka Witamy z nami ,pewnie ze na głównym watku lepiej ;) - w grupie razniej .
Piękna sukienka, w moim guście:-) Ja na razie mam spódnice, sukienki, ale w czerwcu Mój Man ma mi cosik kupić, on chciałby abym zieloną miała:-):-)

Grydor ja wczoraj miałam dokładnie takie samo badanie, na pewno wszystko będzie dobrze tylko żeby maleństwo nie szalało jak moje i ginekolog mógł bez przeszkód zmierzyć haha.

reklama
Dziewczyny Fajne ciuszki. :tak:
Ja w swoja garderobę spojrzałam i mam w czym chodzić;-) troche się ciążowych rzeczy mi nazbierało.

Emwu Kobieto jak Ci dobrze, ja tyle spać nie potrafię, zawsze o 6 na nogach jestem.

Do góry