reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

a no i wybaczcie jeżeli sie uniosłam wczesniej, nie chciałam wprowadzic nerwowej atmosfery, mam nadzieję ze wybaczycie :) pozdrawiam Was

Ostatnia edycja:
reklama
Ej Marta. Nie ma nic do wybaczania. Wszystkie miewamy humorki . A czasem jest ciezko zroumiec sie przy pomocy samych literek czasem mozna cos zle odebrac nie mogac wyrazic emocji lub nie mozna sprostowac czegos bezposrednio. Poza tym kto powiedzial ze okolo 16 bab w ciazy musi miec na kazdy temat takie samo zdanie i sie we wszystkim zgadzac? :)
Najwazniejsze ,ze sytuacja zostala opanowana. Nie ma osadzania ani wybaczania :).

Milo ,ze znow jestes. Wklej brzuszek do albumu nawet jak go nie masz. Przynajmniej jedna chuda bedzie :)

Witajcie moje drogie w ten piękny słoneczny poranek. Na razie u mnie na horyzoncie nie ma zapowiadanych burz i tornad.
Wczoraj byłam na USG i dostałam pierwsze zdjęcie maleństwa. Maluch jest bardzo żywotny kręci się przebiera kończynami i łapie się za głowę. Pani dr bardzo się z niego śmiała że mały myśliciel albo myślicielka rośnie. Ogólnie rozwija się prawidłowo fałd karkowy w normie. Według USG 12 tydzień. Badania w normie tylko moja waga na razie stoi w miejscu, ale to podobno nie powód do niepokoju. Także powoli zbliżam się do końca I trymestru. Pozdrawiam was:-)

Witajcie! I ja po wizycie lekarskiej jestem.
Dzidzuś według usg na równe 12 tyg:tak: jest ok ale mam jakies plamki na łożysku, które mogą powodowac plamienia i pewnie przez nie plamiłam, lekarz uspokoił, ale mam na siebie bardzo uważąć, dużo na świezym powietrzu przebywać ale jak najmniej się ruszać.
Tylko wiecie, nie spytałam jakie dzidziuś ma wymiary:-(

Czesc dziewczyny!

23marta ,nie ma za co przepraszac zebys ty mnie zobaczyła jakie ja akcje urzadzam z moimi humorkami :szok:. Dobrze ze atmosfera sie oczysciła !No wlasnie wklejaj brzuszek ....lecimy tak samo z terminem !

Marzka283 super wiesci ,sama jestem ciekawa jak moja wizyta wypadnie w srode .Juz bym chciala zobaczyc dzidziule.super wiadomosci ze dzidziulka taka zywotna hi hi hi .Wklej marta dzidziule do albumu!!!

maarta
nie ma co trzeba uwazac na siebie.Super wiadomosci ze z dzidziulka wzystko dobrze.No i chyba niezle urosła jak wielkosc z usg mowi ze to 12 tydzien ....wiec tydzien do przodu ! Super!

Asia dwa ale jakie ładne:tak:

co do ubiorów to ja w zasadzie tylko na allegro kupuje, jakoś jak narazie wszystkie wymiary się zgadzają, spódnice i spodnie pasują:tak:

Polecam kupno pasów ciążowych:tak: są niedrogie a dzięki nim można i krótszą już bluzkę nałożyć;-)

Jakąś fazę przechodzę;-) ciagle kapusniak wcinam:-D:-D:-D

Wczesniej była mowa o ciązy i odpoczynku, faktycznie teraz mniej odpoczywam jak już Synek jest, zawoże go zawsze do przedszkola, wtedy moge troche odpocząć w domu i spokojnie wszystko zrobić.

Marzka czemu suwaka nie masz?:)
Dziewczyny cieszę się, że z Waszymi Bąbelkami wszystko super:) Ja mam wizytę 8 czerwca, to też będzie 12 tydzień:) A dziś znów mi się śniło, że mam córeczkę:)

reklama
Witam Was grudnióweczki.
A propos suwaczków, podajcie proszę jakiego linka do instrukcji wklejania suwaka, bo ponad 2 lata jak ostatni zakładałam i juz nie pamiętam jak to zrobić. Będę zobowiązana.

Do góry